… pa se je Melania Trump redko pojavila v javnosti. Po burnih dogodkih in selitvi iz Bele hiše se je odločila, da se ne bo pojavljala v medijih, a se je to zdaj spremenilo.

Nekdanja prva dama je spet postala aktualna tema na družbenih omrežjih, vse zahvaljujoč izjavi predsedniškega zgodovinarja Michaela Beschlossa, ki se je skliceval na Melanjin podvig, da bi preuredila znameniti cvetlični vrt v Beli hiši.

“Sprememba na cvetličnem vrtu v Beli hiši je bila v tem mesecu končana pred natanko letom dni in tu je mračen rezultat – desetletja ameriške zgodovine so izginila,” je Beschloss zapisal s fotografijo lanskega vrta, na katerem ni veliko cvetja. Zdi se, da je s tem komentarjem ‘stopil na rep’, saj se je Melania odločila, da se bo z njim spopadla.

‘Svojo nevednost je dokazal s prikazom cvetličnega vrta v nastajanju. Vrt je okrašen z zdravimi in barvitimi vrtnicami,’ se glasi Melanijina objava na Twitterju, na kateri je skupna fotografija vrta, ki prikazuje cvetlični sijaj pred Belo hišo. Njegove zavajajoče informacije so nepoštene in mu kot poklicnemu zgodovinarju nikoli ne bi smeli zaupati,’ 

PREBERITE TUDI: Britanska kraljeva družina bogatejša še za enega člana

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj