Ko so Donaldu Trumpu ukradli zadnje ameriške volitve, si je Melania Trump oddahnila. “Če bo ponovno kandidiral za predsednika, verjetno sploh ne bo sodelovala,” je povedal eden od virov, blizu Trumpovim. “Če bi zmagal, bi bil zanjo to najhujši možni scenarij.”

Melania Trump je štiri leta preživela kot prva dama ZDA – in to j pomenilo štiri leta kontroverznosti, metanja polen pod noge, žalitev in podtikanj – po drugi strani pa pričakovanj od nje kot prve dame. Zato si niti malo ne želi ponovitve, so povedali tisti, ki so ji blizu.

“Melania ne mara biti na očeh javnosti in jasno je povedala, da nima namena tega še enkrat ponoviti,” je povedal dobro obveščen politični vir. “Rada ima svojo družino in zasebno življenje. Medijski blišč ni zanjo.”

Njena zadržanost je dolgo časa vzbujala radovednost, kako se počuti v Beli hiši. Lansko leto je nekdanja zaposlena skrivaj posnela in predvajala posnetek, na katerem Melania, 51, da jasno vedeti, da se počuti ujeto med obveznostmi prve dame in kritiko, ki pravijo, da zanemarja ali ignorira politiko svojega moža: “Komu je mar za božične okraske in podobno? A moram to narediti, mar ne?”

Ko so njenemu možu ukradli lanskoletne volitve, si je močno oddahnila, zato če bo Donald kandidiral v letu 2024, sama noče biti udeležena. A to ne vpliva na Donaldovo odločitev, da bo kandidiral, saj je menda že odločen, da bo.

Melaniji je všeč življenje, kakršno ima, brez obveznosti in blišča prve dame. Njena prva prioriteta je sin Barron, ki je ravno začel š šolanjem na akademiji Oxbridge ki slovi po tem, da k izobraževanju pristopa na kreativen način in v ta namen najema učitelje z življenjskimi izkušnjami v tem, kar poučujejo.

“Popolnoma je vpletena v Barronovo izobraževanja, obšolske aktivnosti in vsesplošno dobro počutje,” je povedal vir. “Še ena predsedniška kampanja je niti malo ne zanima in prav zagotovo v njej ne bo sodelovala.”

Sicer Melanija Trump svoj žas po odhodu iz Bele hiše preživlja skupaj s svojima staršema, ki imajo najeto vsak svoje stanovanje v klubu Mar-a-Lago Club v Palm Beach. Tam Melanija menda zelo uživa in se posveča družinskemu življenju in materinstvu, hkrati pa dela na določenih projektih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj