Za kraljevo družino oz. njene člane veljajo nešteta in zelo stroga pravila obnašanja, oblačenja, pričesk in vsega ostalega, česar si ‘navadni smrtniki’ ne moremo niti predstavljati. Sem sodijo tudi pravila o dolžini, obliki in celo barvi nohtov. Če kateri izmed pripadnikov kraljeve družine prekrši kako pravilo protokola, to pomeni sramoto in blamažo za celotno družino in ‘vlečejo’ ga po vseh rumenih medijih.

Tako je bil velik šok in blamaža, ko si je Meghan drznila nositi lase, spete v figo, ki ni bila dovolj gladka, temveč so iz nje padali posamezni prameni las; ali ko je oblekla kavbojke. Se je pa seveda v izogib največji možni blamaži na svoj poročni dan skrbno držala protokola – tudi kar se tiče izbire odtenka laka za nohte. In po več kot dveh letih ugibanj smo uspeli ugotoviti, kateri odtenek je to.

Meghan Markle je na svoj poročni dan nosila odtenek, kakršnega nosi večina nevest, saj ponazarja nedolžnost in se ujema s svetlo poročno obleko – to je odtenek prosojne mlečne barve. Seveda je teh lahko veliko: imajo lahko roza, lila, marelični, bež ali nevtralni belkast podton.

Mnogi so ugibali, da je Meghan nosila odtenek, ki je sicer najljubši kraljičin, Essie’s Ballet Slippers, a sedaj je zares znan lak, ki ga je dejansko nosila. Po poročanju britanskega Voguea naj bi vojvodinja pred poroko obiskala londonski salon Maryledone Dryby, kjer so prav zanjo nanesli dva različna odtenka znamke CND Shellac, da so ustvarili popolno manikiro za njen poročni dan.

 

Izbrala je eno plast odtenka Unmasked, ki je nežno roza barve, ter dve plasti odtenka Negligee, ki je izjemno svetla roza, skorajda bela. Za stopala je izbrala odtenek Cashmere Wrap, ki je nude-roza barve, prav tako CND Shellac. Vojvodinja je torej izbrala UV/LED oz. gel lake, saj je zadnje, kar si je želela privoščiti za poročni dan, okrušen ali odrsan lak za nohte.

PREBERITE TUDI: 5 najljubših lepotnih izdelkov Meghan Markle

1 komentar

  1. Pozdravljeni, ali potrebujete sredstva za svoje projekte, za svoje osebne potrebe? brez dvoma odobravam osebna posojila z 2%odstotno obrestno mero ne glede na znesek. V zahtevi navedite želeni znesek posojila in odplačilno dobo. Za vse vaše zahteve me kontaktirajte: marialeydi06@gmail.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj