…  pomeni, da je odhod iz kraljeve družine preklican. V London sta se vrnila, da opravita eno izmed zadnjih dolžnosti, ki jih imata kot člana kraljeve družine.

V četrtek zvečer se je, odkar sta napovedala odhod, vojvodinja prvič pojavila v javnosti v Londonu, kmalu za tem pa se ji je pridružil tudi princ Harry. Udeležila sta se podelitve nagrad fundacije ‘Endeavor 2020‘, kjer so slavili športne in pustolovske dosežke ranjenih, bolnih in poškodovanih uslužbencev. Harry je šarmiral v klasični mornarsko modri obleki in kravati, medtem ko je Meghan blestela v svetlo modri kreaciji Victorie Beckham.

V prihodnjih dneh se bosta pred očmi javnosti sestala tudi s princem Williamom in Kate Middleton na praznovanju ob dnevu Skupnosti narodov in s tem zaključila delo v sklopu kraljevih dolžnosti. Uradno bosta kot člana kraljeve družine prenehala delovati 31. marca, ko bosta postala tudi finančno neodvisna. Prepovedana jima bo uporaba naziva ‘Sussex Royal’, izgubila bosta pisarno v Buckinghamski palači, še vedno pa bosta imela kraljevi naziv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, zakaj sta Harry in Meghan zapustila kraljevo družino

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj