Odkar sta Meghan in Harry odstopila kot člana kraljeve družine, sta večino časa preživela v Vancouvru, Kanada, ter Los Angelesu. A ker sta si že ves čas želela dom v mirni soseski, sta sedaj kupila dom v Santa Barbari, ki leži slabih 250 km severno od Los Angelesa.

Predstavnik para je potrdil, da ste se preselila prejšnji mesec, torej julija. “Nastanila sta se v miren predel soseske in upata, da bodo sosedje spoštovali njuno željo po zasebnosti oz. cele njihove družine.” Pred tem sta živela v vili na Beverly Hillsu.

Harry in Meghan upata, da bosta sinu Archieju, ki je sedaj star 1 leto, omogočila normalno življenje, kolikor je le mogoče. Sedaj, ko sta se preselila, sta vliko bližje prijatlejici Oprah, ki je sicer lastnica več posesti v tistem okolišu; njuni sosedi pa so, med drugimi, tudi Rob Lowe in Ellen DeGeneres.

Par so sicer videvali, kako sta se udeleževala dobrodelnih dejanj: med drugim sta hudo bolnim delila brezplačno hrano. ” Meghan je povedala, da je želela Harryju pokazati Los Angeles skozi dobrodelnost. To je preprosto čudovito,” je povedal vodja projekta Project Angel Food Richard Ayoub. “Očitno je med njima veliko dobrote in nesebičnosti.”

PREBERITE TUDI: Meghan in Harry se bosta znašla na sodišču

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj