Veselo novico sta delila po tem, ko sta razkrila, da je Meghan lani poleti doživela spontani splav. Veselo novico sta delila v nedeljo. Novi član družine, katerega spol je še skrivnost, bo postal mlajši brat oz. sestrica Archieju, ki bo 6. maja dopolnil 2 leti.

“Potrjujemo, da bo Archie postal veliki brat. Vojvoda in vojvodinja sta presrečna, da bosta dobila drugega otroka,” je povedal njun predstavnik.

Meghan in Harry sta njeno nosečnost naznanila z osupljivo črno-belo fotografijo, posneto kar z iPadom. Smejoč se in bosonog Harry zaljubljeno gleda Meghan, ki počiva v njegovem naročju in boža svoj trebušček. Oblečena je v obleko modne oblikovalke Carolina Herrera, ki je bila narejena že ko je bila noseča z Archiejem.

Glede izgubljenega otroka julija lani je 39-letna Meghan povedala: “Izgubiti otroka pomeni skoraj neznosno bolečino, ki jo doživijo mnoge ženske, a le redke o njej spregovorijo,” je zapisala v iskrenem in ganljivem sporočilu konec novembra lani.

Ko sta stopila s svojega kraljevega položaja, je bila kraljeva družina pričakovano šokirana – a želela sta si normalnega družinskega življenja in ne obžalujeta odločitve. Sicer sta že pred časom povedala, da si želita največ dva otroka.

“Magično je. Naravnost čudovito je. Imam dva najboljša fanta na svetu in sem zares srečna,” je Meghan povedala kmalu po rojstvu Archieja leta 2019. “Vse skupaj je sanjsko.”

Harry je dodal: “To je bila najbolj neverjetna izkušnja, ki bi si jo lahko kdajkoli predstavljal. Veseliva se časa, ki ga bova prebila z njim, ko bo počasi, počasi odraščal.”

Prijatelji pa so še razkrili, da je “Meghan tako pristna in umirjena kot mama.”

PREBERITE TUDI: Meghan Markle z božičnimi darili princa Williama nasmejala do solz

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj