Meghan Markle je šele naznanila spol svojega še nerojenega otroka, ki ga pričakuje s princem Harryjem, a ima že pripravljeno čisto posebno, dragoceno darilo, ki ga bo po rojstvu predala svoji hčerki.

Že leta 2015 je v intervjuju za revijo Hello! Razkrila, da si je pred časom privoščila Cartier uro, da bi proslavila svoj uspeh za nastopanje v TV seriji Suits. Želi, da ta ura postane del družinskih dragocenosti, družinskega nasledstva.

“Od nekdaj sem občudovala Cartier French Tank uro,” je razkrila. “Ko sem izvedela, da so serijo Suits izbrali tudi za tretjo sezono, kar je bilo zame velik dosežek in prelomnica, sem se odločila, da si privoščim nekaj res dragocenega in sem izbrala Cartier Tank uro v dveh odtenkih.”

Po besedah Meghan si je dala celo vgravirati osebno sporočilo v dragoceno uro. “Na zadnjo stran sem dala vgravirati napis ‘Od M.M. za M.M.’ in jo bom nekega dne podarila svoji hčerki,” je dejala igralka pred šestimi leti, ko še ni poznala princa Harryja. “To je tisto, kar naredi te kose tako posebne – povezanost, ki jo imamo z njimi.”

Vir, ki je blizu kraljevemu paru, je nedavno razkril, da sta po spontanem splavu, ki je oba zelo pretresel, Meghan in Harry upala, da Meghan kmalu spet zanosi in bila presrečna, ko se je zgodilo tako kmalu.

A po nepričakovanem splavu, ki ju je povsem pretresel, sta bila oba nervozna in je trajalo kar nekaj časa, preden sta se sprostila in začela uživati v nosečnosti. “Od nekdaj sta si želela, da bi imel Archie bratca ali sestrico, ki bi bil blizu po starosti,” je še razkril vir.

PREBERITE TUDI: Meghan Markle razkrila, da je kraljeva palača aktivno sodelovala pri širjenju laži o njej in Harryju

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj