11. oktobra praznujemo svetovni dan deklic, ki so ga Združeni narodi ustanovili, da bi proslavili in spodbudili mlada dekleta, da začnejo ceniti svojo vrednost in graditi svojo prihodnost. Predvsem pa, da se pričnejo zavedati svoje enakopravnosti.. Ob tej priložnosti je Meghan Markle preko uradnega Instagram profila Sussex Royal delila navdihujoče sporočilo za vsa mlada dekleta.

PREBERITE TUDI: Toliko Kim Kardashian zapravi za svojo vsakodnevno nego

“Vsako dekle ima potencial. Ima obljube. Ima pravico do učenja, pravico biti slišana, pravico do igranja in odkrivanja. Pravico, da je to, kar je. Rek pravi, da deklice s sanjami, postanejo ženske z vizijo,” je sporočila vojvodinja Sussexa . “Torej, vsaki izmed vas želim povedati, da nenehno postavljajte vprašanja. Nadaljujte naprej. Še naprej sijte. Zavedajte se svoje  vrednost in vedite, da smo za vami na vsakem koraku.”

Meghan se že od nekdaj zavzema za pravice žensk, že kot deklica je protestirala proti seksističnem oglaševanju, ki je bilo kasneje tudi umaknjeno. “Če na televiziji ali katerem koli drugem mestu opazite nekaj, kar vam ni všeč, ali se vam zdi žaljivo, napišite več pisem in jih pošljite pravim ljudem. Resnično lahko spremenite, ne samo sebe, temveč tudi številne druge ljudi ,” je povedala takrat enajstletna Meghan.

PREBERITE TUDI: Toliko stane luksuzna negovalna rutina Victorie BeckhamPUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj