Zato jo, sploh če smo v dvomih, kako se urejati, mirno lahko vzamemo za navdih.

Kot smo opazili v zadnjem času, pa pri njenih outfitih še posebej izstopa en kos: to je bel suknjič, ki ga praviloma kombinira na hlače. In čeprav je kombinacija s hlačami (kostim) vsekakor zelo lepa, je izstopal suknjič z dvojnim zapenjanjem, ki ga je nosila tudi že z drugimi kosi in s tem pokazala svež način stiliranja klasične garderobe.

To ni bil edini primer, ko je Markle nosila bel suknjič. Udeležila se je tudi iger Invictus Games, kjer je ravno krojene kavbojke kombinirala z rjavimi semiš salonarji Manolo Blahniks in belim suknjičem s pasom Brandona Maxwella – oblikovalca, ki ga pogosto nosi. Markle nam je še enkrat pokazala, da je suknjič, ki je tako brezhibno oblikovan, primeren tudi za nošenje z drugimi kosi.

Tipičen način nošenja suknjiča je, da ga oblečemo čez kak drug kos, na primer majico ali bluzo. Če pa kroj suknjiča to dopušča, ga lahko nosimo tudi kot srajco, torej samostojno. Ne le, da je to precej bolj izviren način nošenja, ampak tudi omogoči, da bolj izstopi kroj suknjiča.

Kaj pa nositi spodaj? Kot je dokazala Markle, se hlače brezhibno ujemajo s suknjičem, vendar pa se krojeni kosi izvrstno kombinirajo z nečim bolj ležernim, kot so npr. kavbojke ali lahkotno, preprosto krilo.

Spodaj si oglejte bele blazerje, kakršne nosi Meghan Markle, in jih lahko nosite tako samostojno kot tudi prek svoje najljubšega topa.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj