To je ena najlepših in nosljivih barv las v tej sezoni, pravijo poznavalci. Lojtra #teddybearblonde ima na TikToku že več kot 100.000 ogledov, zvezdnice, kot sta Rihanna in Sofia Richie Grainge, pa so si to barvo omislile tudi same.

Kaj so “medvedkovo blond” lasje?

Ta trend se skriva že v imenu. Barva las naj bi bila podobna barvi klasičnega medvedka s kombinacijo blond in rjavih odtenkov. Rezultat je čudovita zlata barva z veliko dimenzijami. Ta trend je zaradi toplega podtona kot nalašč za zimske mesece, najpogostejši način za dosego tega videza pa so prameni ali balayage.

Glede na vašo naravno barvo las lahko frizer popolnoma prilagodi osvetlitev ali balayage, da dobite popoln odtenek “medvedka”. Najboljša stvar pri tem trendu je, da ima praviloma temnejše korenine, kar pomeni, da tistim, ki ste naravno rjavolaske, ne bo treba toliko skrbeti za vzdrževanje, saj bo barva zrasla veliko bolj naravno.

Če torej razmišljate o tem, da bi se odločili za ta čudovit trend, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, nadaljujte s premikanjem in si oglejte nekaj res čudovitih navdihov. Seveda pa ne pozabite na svojo koloristiko – če ste hladen barvni tip, vam bo ta izbira ne bo naredila nobene usluge, saj boste videti sprane in bolne.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj