Pevka je delila nostalgičen posnetek Bena iz akcijskega filma Pearl Harbor iz leta 2001, s čimer je subtilno namignila na začetek njegove poti z nekdanjo ženo Jennifer Garner.

Jennifer Lopez si je na Instagramu izlila srce in svojemu “junaškemu” možu Benu Afflecku zaželela iskreno veselje ob dnevu očetov, medtem ko se širijo govorice o njuni skorajšnji ločitvi.

“Srečen očetovski dan našemu junaku,” je Jennifer podpisala fotografijo ob belem emotikonu srca, s čimer je javnemu poklonu dodala plast osebnega čustva. Kljub temu da Jennifer in Ben nimata skupnih otrok, sta v svoje mešano gospodinjstvo pripeljala vsak svojo družino.

Jennifer je ponosna mati dvojčkov Maxa in Emme z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem, Ben pa si z nekdanjo ženo Jennifer Garner deli Violet, Seraphino in Samuela. Zanimivo je, da sta se Ben in Jennifer Garner prvič srečala na snemanju filma Pearl Harbor, zato je izbira fotografije Jennifer Lopez še toliko bolj pomenljiva.

Jennifer Lopez in Ben, ki sta 20 let po prvi zaroki obnovila svojo romanco in se poročila julija 2022, naj bi bila v postopku prodaje luksuznega zakonskega bivališča, ki sta ga kupila maja 2023, saj sta v postopku ločitve.

Ben naj bi bival v najemniškem domu v Brentwoodu v Kaliforniji, ki je priročno blizu bivališča Jennifer Garner. Le dan pred Samuelovo maturo so Bena in Jennifer Garner opazili skupaj, ko sta Samuela odpeljala v šolo. Po poročilih naj bi Garnerjeva Bena spodbujala, naj dela na svojem zakonu z Jennifer Lopez.

Na ogenj je še dodatno prililo dejstvo, da so Jennifer Lopez opazili pri iskanju hiše in da je odpovedala svojo poletno turnejo ‘This Is Me… Live’, pri čemer je navedla, da želi več časa preživeti z družino. “Jennifer si je vzela dopust, da bi bila s svojimi otroki, družino in tesnimi prijatelji,” je bilo zapisano v izjavi.

Ben in Jennifer Lopez sta se v javnosti nazadnje skupaj pojavila 2. junija na Samuelovi košarkarski tekmi, kjer sta si izmenjala poljub na lice in še vedno nosila poročna prstana.

PREBERITE TUDI: Manj kot dve leti po poroki se par ločuje; njuna 60 milijonov vredna graščina je že naprodaj

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj