Maybelline Color Sensational™Maybelline Color Sensational™
je linija ličil za ustnice nove ­generacije, ki je po prvih odzivih v tujini presegla pričakovanja tudi najbolj zahtevnih. Poleg izjemne kakovosti, velikega izbora odtenkov, barv, ki so v embalaži enake kot po nanosu na ustnice (saj vse poznamo čudovite rdeče šminke, ki se na ustnicah prelevijo v prosojno fuksija barvo, mar ne?), je tudi embalaža tako estetska, da se jo mirno lahko primerja z embalažami izdelkov višjega cenovnega razreda (menda je zelo podobna embalaži šmink Lancome Color Fever).

Poznavalci, ki so izdelke že preizkusili, jih v vseh pogledih primerjajo z izdelki višjega cenovnega razreda – za delček cene.

Maybelline Color Sensational™

Tako linija prinaša tri nove izdelke: šminke Color Sensational™ Lipcolor, glose za ustnice Color Sensational™ Lip Gloss ter črtala za obrobo ustnic Color Sensational™ Lipliner.

Šminke so razdeljene v štiri osnovne barvne kategorije, ki bodo omogočile enostanejšo in hitrejšo izbiro: rdeče, naravne, roza in slivove, skupaj pa je na voljo kar 48 odtenkov, med katerimi jih boste zagotovo vsaj nekaj našle tudi zase. Poleg že omenjenih atributov jih odlikujejo tudi intenzivna pigmentiranost in polne, bogate barve, neverjetno negovalna kremna tekstura in presenetljiva obstojnost.

Po kategorijah barv so seveda razdeljeni tudi glosi in svinčniki za obrobo, le da je na voljo precej manj odtenkov. Tudi pri teh ocene niso nič manj navdušujoče; glosi so menda izjemno obstojni in dajajo neverjeten sijaj, črtala pa omogočajo hitro, enostavno in natančno obrobo ustnic.


Maybelline Color Sensational™­

Glosi in črtala so že na voljo v nekaterih prodajalnah po Sloveniji, upajmo pa, da kmalu pridejo tudi šminke – seveda v kar se da neokrnjenih odtenkih.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj