Poskrbite za sijočo polt

Max Factor Skin Luminizer tekoča podlaga in Eye Luminizer osvetljevalec za predel okrog oči vsebujeta inovativno vrtinčasto formulo, ki je obogatena z nežnimi osvetljevalci kože ter tako zagotavljata koži čudovit sijaj in hkrati tudi nego. Biserni pigmenti osvetlijo kožo in poskrbijo za takojšen sijaj, medtem ko prisotni elastomeri ustvarijo “okna” skozi katera odseva svetloba. Končen rezultat je sijoča in prebujena polt.

Raziskave so pokazale, da je običajno pri tekočih podlagah, ki poskrbijo za sijočo polt, potrebno delati kompromise, saj poskrbijo za videz 'maske' ali pa je polt videti popolnoma medla, kar je ravno nasprotno od želenega učinka. Formula tekoče podlage Skin Luminizer je zasnovana tako, da zagotavlja nežen sijaj z lahkotno prekrivnostjo, ki pa še vedno izenači polt ter zakrije nepravilnosti na koži.

Eye Luminizer osvetljevalec je zasnovan posebej za specifično in nežno področje okrog oči in je drugi korak do popolne sijoče polti. Gre za lahkotno formulo, zasnovano na rumenkastih pigmentih, ki nemudoma osvetli predel okrog oči in zakrije temne kolobarje. Vsebuje enak vlažilni vitaminski kompleks kot tekoča podlaga, ki osveži utrujeno kožo na predelu okrog oči, ter hkrati zabriše drobne linije okrog oči, saj vsebuje posebne učinkovine za glajenje. Umetnica ličenja Max Factor, Tina Fabjan, za popolnoma sijoč izgled priporoča  nanos preko tekoče podlage Skin Luminizer: “Za prekrivanje drobnih nepravilnosti ali rdečice enostavno uporabite blazinice prstov in nanesite Eye Luminizer osvetljevalec na problematična področja. Na  predel okrog oči osvetljevalec nežno vtrite in ga zabrišite vse do kotičkov oči.”

Nujno potrebno za sezono jesen/zima 14

Izdelka sta bila ekskluzivno uporabljena na modni reviji jesen/zima 14 Victorie Beckham na tednu mode v New Yorku. Pat McGrath je na modelih uporabila tekočo podlago in korektor, ter tako ustvarila 'hladno interpretacijo modernega dnevnega glamurja' s sodobnim 'nude' videzom, ki resnično pooseblja sodoben in prefinjen duh celotne kolekcije.

“Victoria je želela, da bi dekleta izgledala naravno, kot da bi bila skoraj brez ličil. Z ličili smo želeli zgolj poudariti njihovo naravno lepoto; koži smo dodali želeni sijaj. Poudarek je bil na naravnem glamurju, ki je danes tako opevan in zaželen. Tekoča podlaga vsebuje nežne osvetljevalce, ki nemudoma osvetlijo in polepšajo polt – prav zato sta bila izdelka popolna za modno revijo Victorie Beckham” pravi Pat McGrath, kreativna direktorica za design pri Max Factorju.

Max Factor Skin Luminizer tekoča podlaga je na voljo na vseh prodajnih mestih Max Factor v 5 različnih odtenkih, priporočena cena je 13,62 EUR, Max Factor Eye Luminizer osvetljevalec za predel okrog oči pa ekskluzivno na prodajnih mestih Mueller od avgusta 2014 naprej v dveh različnih odtenkih. Priporočena cena je 8,07 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj