Se zavedate, da ste sposobni doseči vse? Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-v-1 tekoča podlaga je prestala teste modernega življenjskega ritma. Tako kot vi. Max Factor odgovarja z izdelkom na potrebe žensk in jim zagotavlja dolgotrajno obstojnost s svojo pametno formulo.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-v-1 tekoča podlaga je inovativen izdelek, ki združuje tri strokovna make-up orodja v eni steklenički: tekoča podlaga z vgrajeno podlago za obstojnost, korektorjem za prekrivanje nepravilnosti in UV zaščito. Tri profesionalna make-up orodja, ki zagotavljajo visoko prekrivnost, za končni mat videz in popolnost od jutra do večera.

Tehnologija in rezultati

Tekoča podlaga oprime kožo s fleksi-hold delci, ki ustvarijo močan in lahek film, ki se ‘usede’ na kožo. Mikro-koretorji v formuli delujejo kot majhni ‘mehaniki’ za obrambo pred vplivi znoja in loja. Ti popravljajo in ohranjajo videz kože čez dan, hkrati pa preprečujejo sijaj. In nenazadnje, tekoča podlaga vsebuje ZF 20, ki kožo ščiti pred soncem. Za mat končni videz pa se lahko zahvalimo vsebnosti vpojnih delcev, ki pomagajo zmanjšati masten izgled polti.

Asortimaju so dodali še dva nova odtenka št. 70 ter št. 77. Na voljo v odtenkih: 47 Nude; 50 Natural; 55 Beige; W70; 75 Golden; 77 Soft Honey in 80 Bronze.
Preprečuje sijaj. in ne pušča sledi. Priporočena cena 14,98 EUR.

PREBERITE TUDI: Veliki test tekočih pudrov – 9. del

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj