Maturantski ples boste doživele samo enkrat v življenju. Je neponovljiv dogodek in zato še posebej pomemben mejnik v vašem življenju. Za  tovrsten spektakel si lahko privoščite nekoliko drugačno ličenje, da boste žarele in izstopale iz množice, in da vam bo ta dan ostal v najlepšem spominu za vse življenje. Lahko se prepustite spretnim rokam profesionalcev ali pa se poskušate naličiti same. V nadaljevanju vam ponujamo predlog, s katerim boste zagotovo lepše od svojih sošolk.

bellapierre_copici_pl

copici_blend_crease_lip
 

Za podlago uporabite tekoči puder v odtenku vaše barve polti in ne temnejšega, saj se vam bo drugače poznala razlika v barvi kože med obrazom in ostalim telesom (ker boste verjetno nosile obleko). Če imate kakršne koli nepravilnosti na koži (podočnjake, mozolje, rdečico, pigmentne madeže,…), na ta mesta temeljito, vendar v tankem sloju nanesite dobro prekriven korektor, ki naj bo v odtenku podlage, ki ste jo uporabile. Nato z brezbarvnim pudrom v prahu ali kamnu matirajte kožo po celem obrazu in vratu, da se le-ta ne bo svetila. Suh puder bo zagotovil vaši koži spočit videz skozi cel dan in celo noč – če pa ga boste nanesle tudi na veke (pred senčili), pa bo poskrbel tudi za daljšo obstojnost in boljši oprijem senčil.

maturantsko_licenje_2

V notranji kotiček zgornje veke in v notranji kotiček spodnje veke, nanesite odtenek zlate barve. Pri tem uporabite čopič BellaPierre.

maturantsko_licenje_3

maturantsko_licenje_4

Nato na osrednji del premične zgornje veke ter na sredino spodnje veke, nanesite odtenek opečnato rdeče barve. Pri tem lahko uporabite isti čopič BellaPierre kot prej.

maturantsko_licenje_5

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj