… meseci podlegla svoji dolgoletni bolezni, anoreksiji, je naredila samomor. Manekenka Isabelle je bila javnosti najbolj poznana po svojem poziranju v kampanji, v kateri so osveščali o tem, kako huda bolezen je anoreksija, nastopila pa je tudi z Jessico Simpson v oddaji z naslovom “The Price of Beauty”  (cena lepote). Za anoreksijo je trpela od svojega 13. leta dalje, za kar je krivila svoje težko otroštvo.­

­

Očim pokojne Isabelle, Christian Caro, za smrt Isabelle krivi francosko bolnišnico Bichat Hospital v Parizu: “Hospitalizirana je bila 16. novembra 2010 zaradi bolečin v želodcu. Moja žena je zahtevala, da se jo odpelje v Bichat in povedala zdravnikom, kaj se dogaja ter za njeno bolezen. Zdravniki so rekli, da bodo naredili nekaj testov, vendar so Isabelle uspavali, da je testi ne bi tako vznemirili. Tega ne bi smeli storiti. Isabelle je umrla naslednji dan, 17. novembra, ker so jo odklopili od naprav. Dva zdravnika sta rekla moji ženi ‘Veste, kakorkoli obrnemo, Isabelle ni želela živeti’. Tako so vse skrajšali. Hoteli so to narediti hitro, ker je veliko ljudi čakalo.”  Christian Caro je menda pri tožilstvu že podal ovadbo za umor.

Glede svoje žene in matere Isabelle Caro pa je povedal: “Moja žena … počutila se je krivo, ker je poslala hči v bolnišnico Bichat … krivda ji je z vso težo visela na glavi. In potem še vsa ta pozornost medijev in intervju s Toscanijem .. .vsega je bilo preveč in ni prenesla. Že tako ni prenesla smrti svoje hčerke.”

Christian Caro naj bi se uzdaj posvetil glasbenemu projektu, od katerega vsi dohodki naj bi bili namenjeni združenju za pomoč obolelim za anoreksijo, ki ga je ustanovila Isabelle.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj