“Nisem si ga mogla nehati predstavljati kot Hannibala Lecterja,” je Martha Stewart razkrila vzrok, zakaj je zaključila zvezo z Anthonyjem Hopkinsom. Kriva je bila torej njegova najslavnejša vloga vseh časov.

“Z Anthonyjem Hopkinsom sva bila par, a sem prekinila, ker si ga nisem mogla nehati predstavljati kot Hannibala Lecterja,” je povedala. “Imam veliko, strašljivo hišo v Mainu, ki stoji povsem na samem in je obkrožena z gozdovi. Nisem si mogla niti predstavljati, da bi povabila Anthonyja tja.”

“Neprestano sem ga imela v mislih, kako jé … saj veste …”

Hopkins je zaigral strašljivega Hannibala Lecterja, serijskega morilca, ki je svoje žrtve pojedel, v filmu Ko jagenjčki obmolknejo, ki je izšel pred več kot 30 leti, leta 1991. Za svojo igro je leto dni kasneje prejel tudi nagrado za najboljšega igralca.

Martha Stewart ni razkrila, kdaj natanko sta bila z Anthonyjem par, a je o tem spregovorila že v intervjuju leta 2006. Takrat je povedala: “Oh, ljubila sem ga, a bil mi je … strašljiv. Povabila naj bi ga v Maine, imam krasen dom v Mainu … a sem si premislila, ker sem ponovno gledala tisti film.”

“Ali si želiš, da bi nekdo jedel tvoje možgane, medtem, ko sediš v svoji krasni jedilnici v Mainu? Verjetno bi imela z Anthonyjem zelo lep odnos, a nisem mogla ‘prebaviti’ vloge Lecterja.”

PREBERITE TUDI: Življenjske modrosti Anthonyja Hopkinsa, ki vam bodo dale misliti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj