… kar se tiče lakiranja nohtov. Tako so navdušenke nad lakiranjem nohtov odkrile nov videz, ki še najbolj spominja na pastelne vodne barve, takšne nohte pa so opazili tudi na Seleni Gomez.  Po besedah profesionalne manikuristke Karen Gutierrez, je ta trend pravzaprav "ombré videz, ki na enem nohtu združi tri barve". Najlepše izpade s svetlimi barvami, še posebej modrimi, ki spominjajo na ocean, in bledo roza, ki deluje zelo nežno.

In kaj je pri tem najboljše? Da je edino, kar potrebujete za takšen videz – poleg lakov za nohte, seveda – majhna gobica za tekoči puder. Najboljše kar trikotna, s katero robovi boste brez težav ustvarile takšen videz.

Postopek

1. Po tem, ko boste lepo uredile svoje nohte, najprej nanesite polnoprekriven lak za nohte v svetli, beli ali skoraj beli barvi in počakajte, da se popolnoma posuši.

2. Vzemite make up gobico in z robom potapkajte pastelno moder lak za nohte (ali pač barvo, ki ste si jo izbrale) na koren nohta ob obnohtno kožico, na konico nohta pa bledo roza lak. Med obema barvama pustite nepotapkan predel, da se vidi osnovna barva.

3. Nanesite nadlak, ki je zelo pomemben za lep končni videz, saj še dodatno zabriše barve skupaj za zares popoln videz vodnih barv.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj