In sedaj, ko odpiramo nov list v letu 2021, sta naša ljubezen do zapletenih detajlov, poželenje po potovanjih in želja po klasiki zopet v ospredju. Ne glede na to, ali ste ljubiteljica barv, ali zvesta privrženka minimalizma in klasike, med trendi v letu 2021 se bo zagotovo našlo tudi nekaj za vas.

Žametni nohti

Za ljubiteljice teksture naj vam predstavimo trend žametnih nohtov. Trend, ki ga je oblikovala umetnica nohtov s sedežem v LA Amy Le, je mogoče poustvariti v kateri koli barvi. Tudi tistim s fobijo na kosmate stvari ni treba skrbeti, saj gre le za zaključek in trik svetlobe, da dosežemo žametni videz.

@amyle.nails

‘Goli’ nohti

Vračajo se prosojne barve in prozorni premazi. Pomislite na francosko manikuro, vendar z minimalno barvo in natančnejšimi detajli.

@harrietwestmoreland

Metal barva

Vrača se trend metal odsevnih barv na nohtih, ki nase pritegnejo vso pozornost in poskrbijo, da jih lastnica s ponosom nosi. Srebrna je spet in.

@betina_goldstein

‘Sladki’ nohti

Ljubek, drzen, pisan, pocurkan … še bi lahko naštevali različne opise za ‘sladke’ nohte, ki so po mnenju različnih umetnic na področju manikire v letu 2021 v trendu.

@nailsbymh

Rjavi nohti

Leto 2020 se je vrtelo okoli barv, toda leto 2021 se vrti v čokoladnih odtenkih.

@charsgelnails_

PREBERITE TUDI: Nekdanja supermanekenka dokazuje, da se moda neprestano vrača

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj