Manhattan Base Line je linija podlag za ličenje, katere izdelki omogočajo enostaven nanos, dolgo obstojnost ličil ter lepši in bolj profesionalen videz. Linija vključuje štiri izdelke.

Make Up Base

Podlaga za ličenje Make Up Base poenoti ten kože in jo pripravi na ličenje. Ličila se lepše in enakomerneje nanašajo in so bolj obstojna. Vsebuje tudi barvne pigmente, ki zakamuflirajo nepravilnosti na koži in ji podelijo svež in spočit videz. Uporablja se lahko tudi samostojno ali kot zelo lahka podlaga pri lepi koži, ki skoraj ne potrebuje prekrivanja.

Manhattan Make Up Base


Mascara Base

Podlaga za maskaro (“maskara – primer”) intenzivira katerokoli maskaro, ki jih boste nanesli povrhu. Trepalnice podaljša, odebeli in jih neguje z ekstrakti svile in vitaminom B, hkrati pa preprečuje lomljenje trepalnic. Uporablja se lahko tudi samostojno za nežno poudarjene trepalnice, zelo uporabna pa je tudi kot gel za obrvi.

Manhattan Mascara Base


Eyeshadow Base

Če imate težave z neenakomernim nanosm in obstojnostjo ličil za oči kot so eye linerji, senčila ipd., potem potrebujete Eyeshadow Base. Z uporabo podlage za senčila za veke bo nanos preprost, hiter in enakomeren, ličila pa bodo obstojna od jutra do večera. Izdelek je mehke, prijetne teksture in poudari intenzivnost odtenkov senčil.

Manhattan Eyeshadow Base


Lip Volume Base

Je podlaga za glose in šminke, ki bo naredila ustnice mehkejše, bolj napete in polnejšega videza, nežen odtenek kožne barve pa jih bo naravno poudaril. Tekstura je mehka in prijetna in podaljša obstojnost ličil. Samostojno se lahko uporablja za “nude” videz ustnic.

Manhattan Lip Volume Base

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj