… računalniško obdelali njene fotografije, da je na njih videti popolnoma gola, v resnici pa je na njih pozirala v spodnjem perilu.

irina_shayk_gq_spanija_gola

Irina Shayk, ki so ji s pomočjo Photoshopa odstranili oblačila

(Foto. Vincent Peters za GQ Španija)

Iz njene agencije ARC NY Talent PR so poslali naslednjo izjavo:

“Manekenka Irina Shayk je žrtev Photoshopa in zlorabe pogodbe v zvezi z odobritvijo fotografij za objavo v GQ Španija. Gre za naslovnico ter editorial v decembrski izdaji revije GQ Španija. Ga. Shayk, ki je ambasadorka znamke spodnjega perila Intimissimi, je bila pri poziranju oblečena v spodnje perilo, ki pa so ga s pomočjo Photoshopa odstranili, tako, da je na treh fotografijah od štirinajstih popolnoma gola.

Fotografije, na katerih je Irina Shayk pozirala v perilu in ki naj bi bile umetniške, je posnel priznani fotograf Vincent Peters, vendar so pri GQ Španija to zlorabili, tako, da je videti, da manekenka pozira popolnoma gola, kar pa ni res. Poleg tega je bila sklenjena tudi pogodba, na podlagi katere naj bi Irina odobrila tako intervju kot tudi slike, vendar ji je bila ta pravica odvzeta. Irina Shayk ni pozirala gola in tudi ni odobrila fotografij, niti videla jih ni.

Kot da to ni bilo dovolj, pa so s ciljem pospeševanja prodaje natisnili stavek “Ali želite videti živalsko Irino Shayk golo?”, kar ne le ni resnično, temveč je tudi žaljivo do manekenke in njenega ugleda, posledično pa škodljivo do njene nadaljnje kariere. Takšno ravnanje kaže na pomanjkanje profesionalnosti in na brezbrižnost do kariere manekenke Irine Shayk z namenom povečanja prodaje ter je šokantno in popolnoma nesprejemljivo od tako uveljavljene in prestižne publikacije kot je GQ.”

irina_shayk_gq_spanija

Irina Shayk na naslovnici revije GQ Španija

(Foto. Vincent Peters za GQ Španija)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj