… izjemno škodljiva cepiva prikazali kot varna. Temu pa sedaj sledi protiudarec v obliki protestov preko spleta. Napisi “#CDCizdajalec” in podobni nakazujejo na globalno kampanjo proti zlorabi znanosti z namenom cepilnega nasilja in se širijo po Twitterju, Facebooku in YouTube, s čimer skušajo opozoriti na cepilno nasilje nad najbolj šibkimi člani družbe: otroci.

Matere iz celega sveta objavljajo videe na YouTube, v katerih nosijo te napise in govorijo o svojih, s cepivi poškodovanih otrocih – v opozorilo vsem ostalim, naj bodo previdni in se poučijo o cepivih, preden se odločijo cepiti svoje otroke. Tako npr. ena mati 8 otrok govori o tem, kako imajo 3 od 6 cepljenih avtizem, ostali pa vrsto vedenjskih in drugih težav, pa tudi težave s prebavili in druge zdravstvene težave.

“Izmed mojih šestih cepljenih otrok imajo trije avtizem. Eden ima ADHD [attention-deficit hyperactivity disorder – motnjo pozornosti s hiperaktivnostjo], drugi ima hude težave z govorom, in tretji izjemna nihanja razpoloženja. Trpijo tudi za astmo, ekcemi, kroničnimi vnetji ušes, prebavnimi težavami, vnetji urinarnega trakta, luskavico, alergijami na hrano in raznimi preobčutljivostnimi reakcijami. Moja dva necepljena otroka nimata nobenih od naštetih motenj – njuno zdravje je izvrstno,” je povedala.

Na YT je še veliko podobnih videov, potem, ko je zdaj znani dr. William Thompson, nekdaj visoki znanstvenik na CDC, spregovoril o prevari na CDC, v kateri so cenzurirali podatke o vplivu cepiv na avtizem, da so jih lahko prikazali kot varna. Dr. Thompson je sodeloval pri objavi raziskave-prevare, ki je bila objavljena v strokovni reviji Pediatrics leta 2004 in katero so mediji in medicinski strokovnjaki sprejeli kot dokaz, da so cepiva varna.

Pred kratkim pa je dr. Thompson izdal skrbno varovano prevaro in z dr. Brian Hooker z organizacije Focus Autism Foundation ima tudi svoje otroke poškodovane s cepivi. Skupaj sta združila moči z vodilnim gastroenterologom dr. Andrewom Wakefieldom in pripravili so kratek film, v kateri so razložili prevaro.

“Sindrom razdražljivega črevesja. Alergije na hrano. Občutljivost na hrano. Fenoli, salicilati, oksilati. Črevesna disbioza. Prehrana brez glutena, kazeina, laktoze, soje. Vrsta drugih diet in omejitev pri prehrani. Stavim, da se vam ne sanja, o čem govorim – dobrodošli v naš svet,” je dodala še ena mati na YouTube, v naročju držeč svojo hčerkico. “Cepiva lahko in tudi povzročajo avtizem.”

Za ogled videov staršev otrok, poškodovanih s cepivi, pa kliknite na YT stran “Hear This Well”.

“Ne zaupajte na slepo, pozanimajte se o cepivih!” pravijo starši poškodovanih otrok in strokovnjaki, ki si ne morejo več zatiskati oči pred dejstvi.

PREBERITE TUDI: Cepljenje: je stroka res enotna?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj