­Letošnje modne trende lahko razdelimo v tri skupine: geometrija, tekstura in volumen. Predstavljamo vam male bele oblekice v vseh treh trendovskih skupinah, v trgovinah pa so vam na voljo seveda tudi bolj klasični ali športni modeli.

Geometrija

Geometrični vzorci so trend tega poletja, pa naj bo to v kroju, obliki, teksturi ali volumnu. Nekatere obleke padejo mehko in se premikajo s telesom, medtem ko so se drugi oblikovalci odločili za bolj stroge linije.

Andrew Gn Karl Lagerfeld
Andrew Gn Karl Lagerfeld

Tekstura

Tekstura je dosežena z obdelavo materiala in služi kot osnovni kroj obleke ali kot dopolnitev in oplemenitev osnovnega kroja. Možnosti so brezmejne, saj lahko izbirate med telesu oprijetimi ali široki kroji, odvisno od vaših želja in postave.

Calvin Klein Michael Kors
Calvin Klein
Michael Kors

Volumen

Obleke so konstruirane z velikim volumnom. Običajno je ta dosežen z draperijami, naborki in osnovnim krojem. Volumen je lahko dosežen tudi z ohlapnim krojenjem in draperijami, tako da se obleka gible s telesom. Ponovno, možnosti izbire so velike.

Fendi Givenchy
Fendi­
Givenchy

Pri klasičnih oblačilih, kot sta mala črna in bela oblekica, je vedno dobro imeti vsaj en klasičen oz. brezčasen kos, kasneje pa se garderobi doda tudi kakšen trendovski, če so trendi po vašiem okusu. Nikoli svoje omare ne napolnite samo s trendovskimi oblekami, saj se da zgoditi, da bodo te izvem mode, ko jih boste najbolj potrebovale.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj