­Letošnje modne trende lahko razdelimo v šest skupin: minimalizem, volumen, gube, čipke, volančki ter spalne srajce. Predstavljamo vam male bele oblekice v vseh treh trendovskih skupinah, v trgovinah pa so vam na voljo seveda tudi bolj klasični ali športni modeli.


Minimalizem

Enostavni kroji, nevpadljivi vzorci ter vedno prisotna eleganca so glavni razlogi zakaj izbrati minimalističen pristop. Letos je minimalizem pri oblekah zelo in, pozitivna stran pa je tudi, da nikoli ne gre prav iz mode, torej je tak kos v vaši garderobi več kot zaželjen.

Mala bela oblekica BCBG Max Azria Mala bela oblekica Darling Mala bela oblekica Akris
BCBG Max Azria
Darling
Akris


Volumen

­

Volumen je tudi letos v modi. Zelo modne so obleke s preščipnjenim pasom in napihnjenim krilom, A-kroji v z izrazito širšim spodnjim delom in obleke z raznimi dodatki.

Mala bela oblekica Victoria Beckham Mala bela oblekica TFNC Mala bela oblekica Ralph Lauren
Victoria Beckham
TFNC
Ralph Lauren

Gube

Gube so splošni trend letošnjega poletja in nič čudnega ni, da se pojavljajo tudi pri malih belih oblekah. Običajno so simbol prefinjenosti in elegance, vendar je z bolj sproščenim krojenjem in mehkejšimi materiali ta trend mogoče prenesti tudi v vsakdanji videz.

 

Mala bela oblekica Haute Hippie Mala bela oblekica Calvin Klein Mala bela oblekica Obakki
Haute Hippie
Calvin Klein
Obakki

Čipke

Letos so oblikovalci, predvsem pri malih belih oblekah, dobesedno ponoreli nad čipkami. Le-te so povsod; na rokavih ali naramnicah, robovih, našite, ali pa ustvarjajo celotno strukturo obleke.

Mala bela oblekica Milly Mala bela oblekica Alberta Ferretti Mala bela oblekica Sue Wong
Milly
Alberta Ferretti
­Sue Wong

Volančki in naborki

Volančki in naborki so, podobno kot čipke, povsod. Zelo pogosto so celo v kombinaciji s čipkami, saj letos oblikovalci prisegajo na volumen, lahkotnost, razigranost in občutek gibanja.

Mala bela oblekica Isabel Marant Mala bela oblekica Lipsy Mala bela oblekica DKNY
Isabel Marant
Lipsy
DKNY

Spalne srajce

Tudi pižame so letos splošni trend, vendar je v primeru malih belih oblek seveda najbolj izrazit stil spalnih srajčk. Bleščeča bela barva v kombinaciji z vezenjem, čipkami in naborki v kombinaciji z določenimi kroji zelo spomnija na pižamo, zaradi česar nošenje odsvetujemo za večerne izhode ali posebne priložnosti.

Mala bela oblekica Collette Dinnigan Mala bela oblekica Adam Mala bela oblekica Dolce & Gabbana
Collette Di­nnigan
Adam
Dolce & Gabbana

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj