Tukaj je revolucionarna blagovna znamka iz Londona, Makeup Revolution, ki s svojo kvaliteto ter cenovno dostopnostjo osvaja svet. Pestri odtenki, raznolikost barv, visoka pigmentiranost, bogate palete senčil, neverjetno obstojne šminke, rdečila in pudri, … Makeup Revolution se ponaša z več kot 300 kozmetičnimi izdelki, dostopnimi prav vsem.

Zagotovo boste povsem navdušene nad dejstvom, da je kozmetika sestavljena iz zgolj najboljših sestavin. Kar pa je naravnost odlično: Makeup Revolution ličila niso testirana na živalih. Blagovna znamka združuje super lastnosti za vsako oboževalko ličil in kozmetike, kjer zagotovo najdete nekaj zase.

In kateri izdelki so eni izmed najbolj priljubljenih, nad katerimi so uporabnice po vsem svetu popolnoma navdušene?

Fantastična paletka senčil Iconic 1

Gre za eno izmed najbolj priljubljenih paletk v 'družini' Makeup Revolution. V njej najdete tako perlaste, mat kot tudi svetleče senčke. Fantastična paletka Iconic 1 zagotavlja odlično pigmentiranost in dolgoobstojnost prav vseh barv. Z njo boste ustvarile popoln dnevni ali pa večerni makeup.

Ultra Contour Palette – popolna paletka za senčenje in osvetljevanje obraza

Dobro vemo, da je skrivnost popolnega izgleda in makeupa tudi v umetnosti osvetljevanja in senčenja obraza. S paletko Ultra Contour Palette, ki v moderni embalaži vsebuje 8 odtenkov in veliko ogledalce, boste zakrile vse nepravilnosti in očarale. Učinki osvetljevalcev in senčil so enostavno fenomenalni.

Fixing Spray – da ličila ostanejo na mestu ure in ure

Imate težave z mastnim leskom in obstojnostjo makeupa? Sedaj se lahko do tega poslovite, saj Makeup Revolution fiksator poskrbi, da makeup ostane na obrazu tudi v najbolj ekstremih pogojih in nedotaknjen vse do 8 ur. Izdelek, ki ga resnično potrebuje tako amaterka, kot profesionalka. Brez mastnega leska, s popolnim izgledom … ves dan!

Flawles Matte paletka 32 senčil

To vsekakor ni navadna paletka – to je paletka Flawles Matte, ki vsebuje kar 32 mat odtenkov, ki se med seboj čudovito dopolnjujejo in nudijo visoko pigmentiranost. Z njo boste lahko ustvarjale ultra zapeljive poglede vedno in povsod.

Ultra Brow Palette – za popolne obrvi

Obrvi so kot okvir oči, zato morajo biti vedno urejene. Paletka vam ponuja profesionalne pripomočke in senčke za neverjetno poudarjene in lepo oblikovane obrvi. Paletka v majhni škatlici vsebuje prav vse, kar potrebujete za urejene obrvi. Priročna embalaža z velikim ogledalom Ultra Brow Palette bo postala vaša nova najboljša prijateljica.

Lahko bi rekli, da je Makeup Revolucion kozmetika na pravem osvajalskem pohodu širom sveta. Zagotovo pa bo očarala tudi vas in postala kozmetika, ki bo od prve uporabe dalje enostavno nepogrešljiva v vaši kopalniški omarici.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj