Z ličenjem se ukvarja že vrsto desetletij, njegovo prisotnost javno zasledimo leta 1985 (Battaglia Hair and Make-Up Milan, Italy). Njegova dela so prisotna v vseh prestižnih revijah, modnih oddajah, oglaševalskih reklamah in plakatih: Amica, Bella, Italian Cosmopolitan, Donna Moderna, Gioia, Vogue Italia, etc. Emilio Bergomi je eden izmed vodilnih vizažistov pri modnih hišah, zvenečih imen: Roberto Cavalli, Coccapani, Fendi, Armani, itd.

Make-up artist Emilio Bergomi prvič v Sloveniji


Njegova samostojna pot

Vizažist za italijansko televizijsko mrežo Mediaset in RAI. Leta 1997 je 8 mesecev, izvajal promocije za Nino Ricci na Kitajskem, pod okriljem distributerja Gold River iz Hong Konga.

Promocije za Orlane kozmetiko po Italiji. “Sillogisme” Orlane, USA promocije, zima 2002

Lansiral je produkte po Italiji, Ameriki, Evropi,Srednjem in Daljnem Vzhodu. Vodil predstavitve za medije, distributerje, profesionalno indurstrijo, prodajalce in uporabnike.

Izobraževanja in tečaji

Poučuje na Make-Up School Los Angeles, CA in BCM European School of Beauty Milan, Italy, Uptodate Milano, Italy. Izobražuje in izvaja tečaje za izučitev profesionalnih make-up vizažistov. Vodi tečaje za showe, kot npr.: moda, lepota, televizija, film in gledališče,Airbrush tehniko in posebne make-up efekte za film in televizijo.

Tečaj

Tečaj bo potekal 6. in 7. aprila 2008 (2 dni).

Cena 2-dnevnega tečaja je 350 EUR+ 20 % DDV.

V primeru prijave do 14.3.2008, vam odobrimo 5 % popust.

Dodatne informacije:

Make-up & nail art studio

Trubarjeva 49, SI-1000 Ljubljana

mobile: +386 (0) 51 864 441

tel.: + 386 (0) 59 711 488

http://www.pro-makeup.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj