Ta sladka in čutna luna zacveti na nebu 11. maja in našim spomladanskim ciljem prinaša osvežujoč duhoven, a utemeljen občutek energije. Vsakdo lahko to srečno ponastavitev lune izkoristi v svojo korist, toda če ste eden od naslednjih horoskopskih znakov, ki bodo imeli srečo, bo to še bolj primeren čas čas.

Bik

To je vaš mlaj, bik! Sonce in luna bosta združila moči, zato je zdaj močan čas, da si postavite cilje, postavite sebe na prvo mesto in se osredotočite na svoje največje želje. Pazite nase in ne skrbite, kaj si misli kdo drug. Tudi pri komunikaciji bodite pozorni na nepričakovani izbruh energije in motivacije, saj bi zdaj lahko vzpostavili nekaj pomembnih povezav, ki bi okrepile vašo sposobnost izražanja svojih idej svetu.

Lev

Navdušeni ste nad svojim delom, lev in vam je pomembno, da pustite pečat na svetu. Zato se bo ta mlaj obrnil vam v prid. Trenutno imate priložnost, da si ustvarite nekaj novih razburljivih poklicnih poti ali začnete nove projekte, ki bi lahko prinesli trajni uspeh. In medtem ko želite biti razumni pri sprejemanju kariernih odločitev ali pri spremembah, vas ta lunacija prosi, da spoštujete svoje duhovne čute tako, da sledite svojim instinktom.

Škorpijon

Ta mlaj prizadene sektor partnerstva na vašem grafikonu, kar pomeni, da je čas, da se resno lotite svojih individualnih povezav. Kakšni so vaši partnerski cilji, škorpijon? In katere mejnike gradite v trenutnih medosebnih situacijah? Pojdite globoko in si razjasnite, čemu se želite zavezati, četudi vas to raziskovanje vodi po nepričakovanih poteh. Dinamika vaših odnosov se spreminja, kar pomeni, da bo potrebno veliko iskrenih pogovorov, trdnih meja in prožnih pričakovanj. Vendar se splača vložiti trud, saj bi koraki, ki jih sprejmete pod to lunacijo, lahko imeli trajne učinke na potek stvari v prihodnosti. Zaupajte si in spoštujte svoje želje.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj