Pred tedni smo poročali, da naj bi Madonna postala nov obraz znamke Louis Vuitton, zdaj pa so v javnost že prišle prve posnete fotografije, prav tako pa so o svojem sodelovanju spregovorili vpleteni.­

Marc Jacobs je tako izjavil, da je večer pred pomembnim sestankom, na katerem naj bi se dogovorili o novi reklamni kampanji za LV, odšel na Madonnin koncert in bil nad njenim nastopom tako navdušen, da je brez kančka dvoma predlagal, da ravno ona postane njihov novi obraz. Že na sestanku ji je poslal sporočilo, na katerega je odgovorila v le nekaj minutah in privolila v sodelovanje.

Rezultat je šest prav posebnih fotografij, ki pa jih je posnel Stephen Meisel in ne fotografski duo Mert Alas in Marcus Piggott, kot je bilo sprva namigovano. Madonna in Meisel sta drugače že dolgoletna sodelavca, Marc Jacobs in Meisel pa sta nazadnje sodelovala v Jacobsovih Perry Ellis dnevih.

Madonna v reklami Louis Vuitton


Temo kampanje lahko opišemo kot pariško – ozadje predstavlja zadimljen francoski bistro (ki je pravzaprav lokal v Los Angelesu), fotografije pa so posnete v sepii in tako ustvarjajo Brassai atmosfero. Snemanje je bilo končano v enem dnevu, manjše težave pa so imeli s hordami paparacov, ki so mirno lokacijo spremenili v kaos, takoj ko je kraljica popa prispela na set. Jacobs je bil nad Madonno navdušen, predvsem nad njeno sposobnostjo poziranja in gibanja, saj se je med snemanjem postavljala v ne prav lahke poze.

Madonna v reklami Louis Vuitton­


Prve fotografije bomo v revijah lahko videli februarja prihodnje leto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj