Pogodba o sodelovanju Madonne s podjetjem Iconix Brand Group, Inc., v okviru katerega bo oblikovala svojo linijo oblačil, se niti še ni ohladila, pa ima Madonna že v rokah novo sodelovanje – tokrat kar s slavnima modnima kreatorjema Domenicom Dolcejem in Stefanom Gabbano, za katera bo oblikovala linijo sončnih očal.

Sončna očala, ki bodo nosila oznako MDG, pomenijo prvo tovrstno sodelovanje blagovne znamke Dolce & Gabbana. Stefano Gabbana je za WWD dejal: “Tako smo vznemirjeni. To še nadalje krepi našo zvezo z Madonno in za naju je bila to zelo konstruktivna izkušnja. Madonna je zelo specifična in prava profesionalka, ki vedno hoče doseči popolnost v vsem, kar dela in oblikovanje očal ni nobena izjema”.

madonna_dolce_gabbana_ocala


Kolekcija, ki bo proizvedena in distribuirana preko Luxottice, bo prišla v prodajo maja letos, cene pa bodo med 180 EUR in 210 EUR. Očala bodo na voljo v prodajalnah Dolce & Gabbana ter Sunglass Hut.

Madonna pa ni le oblikovala očal, temveč jih bo tudi predstavljala v zapeljivih oglasnih sporočilih, kjer nosi čutno rdečo šminko in, seveda, očala. Posnel jih je Steven Klein, lansirane pa bodo skupaj s kolekcijo, torej meseca maja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj