Mačja hiša - pomoč brezdomnim mucam

Mačja hiša je projekt Društva za pomoč živalim v stiski in Zavetišča Horjul, ki sodelujeta z angleško organizacijo Cats Protection in s strokovnjaki z veterinarskega in živalovarstvenega področja, seveda pa ne gre tudi brez aktivnih posameznikov. Stanje in problematika prostoživečih in brezdomnih mačk je čedalje slabša, zato so se odločili za poseben projekt, s katerim bi lahko to izboljšali.

Mačja hiša - pomoč brezdomnim mucam

Mačja hiša je svoja spletna vrata odprla pred kratkim, med drugim pa načrtujejo tudi odprtje Zavetišča Mačja hiša na dveh lokacijah v tem in naslednjem letu, odprtje trgovine in spletne trgovine in odprtje ambulante za prostoživeče mačke. Skrbeli bodo tudi za organizacijo prostovoljcev in izobraževanje, posvetili pa se bodo tudi preganjanju kršiteljev zakonov o zaščiti živali in sodelovali na področju zakonodaje z živalovarstvenega področja.

Mačja hiša - pomoč brezdomnim mucam­­

Več o projektu Mačja hiša lahko izveste na njihovi uradni spletni strani www.macjahisa.si, kjer imajo tudi poseben kotiček za muce, ki iščejo nov dom, lahko pa se odločite tudi za posvojitev na daljavo.

Kako lahko še drugače pomagate, pa izveste tukaj.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj