Hello Kitty kolekcijo so opisali kot zabavno, seksi in nedolžno modno linijo. Na voljo bosta dve različni kolekciji in sicer Hello Kitty Colour Collection ter Hello Kitty Kouture, katere izdelki bodo okrašeni s Swarovski kristali. V prvi boste našli šminke in lipglosse v šestih odtenkih, dva obarvana negovalna balzama za ustnice, dve paleti senčil (vsaka bo vsebovala štiri odtenke – v The Lucky Tom četvorčku bodo modro-vijolični, rjavi, zlati ter rožnato-koralni odtenki, v Too Dolly pa barva mete, sivo-modra, svetlo roza ter magenta), dva pigmenta, štiri eyelinerje z bleščicami, dva odtenka Beauty pudra, tri odtenke laka za nohte, črno maskaro ter umetne trepalnice.

Mac Hello Kitty kolekcija ličil­­Hello Kitty Colour Collection
bo v raznih roza, turkiznih, zelenih in vijoličnih odtenkih, druga kolekcija pa bo bolj “high-end”, v njej boste našli dva odtenka Dazzleglass in tri odtenke Sheer Mystery pudra. Hello Kity Kouture bo na razpolago izključno v MAC trgovinah ter na maccosmetics.com, v določenih trgovinah ter na spletni strani pa bodo na voljo še torbice, obeski za ključe, krtače in podobno.

MAC Hello Kitty bo na voljo preko MAC spletne strani od 10. februarja dalje, v Severni Ameriki od 12. februarja, v Evropo pa pride šele marca 2009. Na tržišču bo približno 8 tednov.

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj