… Aishwarya Rai Bachchan ter manekenke Laetitia Casta, Liya Kebede in Natasha Poly so oblečene v belo in našminkane z zapeljivimi rdečimi šminkami pozirale za novo L’Oréalovo oglasno kampanjo – kolekcijo živo rdečih šmink.

Po vsej verjetnosti bo to najbolj glamurozna L’Oréalova kampanja doslej, zanjo pa so zbrali vse svoje muze, da bodo lansirali popolnoma novo kolekcijo rdečih šmink Collection Exclusive Pure Red. in kaj je najboljša novica? Šminke bodo mat in vsaka je bila menda ustvarjena prav za tisto zvezdnico, ki jo nosi v oglasni kampanji.

Fotografije je posnel Norman Jean Roy, muze pa so z namenom, da bi rdeče šminke prišle kar se da do izraza, oblečene v belo in nosijo zelo nevtralen in nevpadljiv preostali make up. a ne veselite se prehitro – šminke bodo prišle na prodajne police šele prihodnjo pomlad. Kaj pa o njih pravijo zvezdnice, ki so jih že preizkusile?

“Zelo všeč mi je, da je šminka mat,” je Eva Longoria povedala glede svojega odtenka. “Lažje jo je nositi in napravi res močan in moderen vtis, idealen za dan ali noč. Opečnato rdeča je vedno prava izbira zame.” Mandy Moore pa je o svojem odtenku povedala: “Ker sem tako svetla, sem vedno mislila, da mi živo rdeča šminka ne bi pristajala. A z odtenkom ‘Vermillion Rouge’ sem našla prelepo in intenzivno rdečo, ki pristaja mojemu odtenku polti. Tako enostavno jo je nanesti in nositi, izgleda, kot da je narejena zame.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj