L’Oreal Extra Volume Collagene maskara je nova volumenska maskara, ki združuje posebej veliko krtačko za nanašanje in s Hydra-Collagen formulo, ki bo poskrbela za osupljujoč volumen.

L'Oreal Extra Volume Collagene maskara

Krtačka za nanašanje je 2x večja od klasičnih krtačk maskar in tako hitro in učinkovito ustvari zavidljiv volumen, saj nanese idealno količino maskare na vsako trepalnico brez sprijemanja in grudenja.

5 KOMENTARJI

  1. To maskaro pa že nekaj časa gledam v trgovini pa se ne morem odločiti za nakup. Je katera že probala? Da ne bo spet ista polomija zadnje njihove maskare.

  2. jaz jo imam, ščetka je ogromna kar me moti ni pa ne vem kok slaba, trepalnice lepo poudari vendar nekega volumna ni kar pa jaz rabim…je pa ta edina maskara od te znamke, ki mi sploh ustreza..

  3. To maskaro sem kupila v tujini,ko je pri nas še niso imeli in moram povedat,da me je precej razočarala,res je da ti jih podaljša in naredi gostejše vendar jih po nekaj trenutkih težko opišem ampak jih enostavno zlepi,tako, da v diskoteko ali pa poleti ni z njo za it kam.Pa težko se očisti.

  4. To maskaro sem pred kratkim kupila in povem po pravici, da sem pričakovala, da bo boljša… Saj ni slaba, samo mislim da je od maxfactorja maserpiece boljša… Sploh pa mislim da če nimaš že naravne trepalnice močne in lepe ti ne pomaga kaj dosti maskara…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj