V drugem delu članka vam predstavljamo omejene kolekcije izdelkov za jesensko-zimsko ličenje kozmetičnih hiš Guerlain, Lancome, Deborah in Art Deco, ki priporočajo ličenje v intenzivnih, drznih barvah in sijočih, prefinjenih teksturah.

GUERLAIN

Guerlain nam je za to jesen oz. zimo pripravil kar dva nova looka in sicer jesensko-zimskega ter božičnega.

Tako je v jesenski kolekciji na voljo kar 10 novih odtenkov priljubljenih rdečil za ustnice KissKiss, dva nova četvorčka senčil za veke Radiant Colour Palette Touche de Parme 265 in Touche de Brume 285 (slednja ne bo le omejena izdaja, temveč bo ostala v redni kolekciji). Laki za nohte so tudi v dveh odtenkih omejene izdaje, intenzivna prefinjena rdeča Rouge Hollywood 26 ter nežno rožnata Rose Capri 66 za eleganten, urejen videz.

Guerlain jesenski look 2006 KissKiss Lipstick šminka

Guerlain jesenski look 2006 senčilo za veke

Prihajajoči prazniki so čas razvajanja drugih in samih sebe. Uživajte v trenutku razkošja, bodite bleščeče in elegantne. Božična kolekcija vam poleg novih barv prinaša tudi posebno, luksuzno embalažo, ki se barvno ujema s prazničnim časom. Kolekcija se imenuje Precious Christmas in bo na voljo od 15. oktobra 2006 dalje.

V tej kolekciji lahko pričakujemo puder v kamnu Divine Pressed Powder (La Poudre C’Est Moi), fin in svilnat, katerega površina je brušena kot dragulj, delci belega safirja pa mu dajejo nežno srebrn prosojen sijaj, ki čudovito poudari polt. Priložen je tudi čudobito mehak čopič za nanašanje pudra iz naravnih vlaken.

Guerlain božični look 2006 Divine Pressed Powder puder v kamnu

Slavni Meteoriti bodo na voljo v kompaktni obliki in v kroglicah in sicer v povsem novem odtenku, ki bo sestavljen iz naslednjih barv: barva šampanjca, vinsko rdeča, barva kože, nežno zlata, bež ter sijoče nežno roza. Šminke KissKiss bodo tokrat v praznični vinsko rdeči kovinski embalaži in v štirih novih odtenkih: Philtre d’Or 507, Charme d’Ambre 508, Rouge Elixir 509 ter Magie de Grenat 510. Dve enojni senčili Radiant Colour Eyeshadow Mono prihajata v dveh odtenkih, Grenat Taffetas 04 ter Satin d’Or 05 in prav tako kovinsko-vinsko rdeči embalaži.

Guerlain božični look 2006 kolekcija

DEBORAH

Jesenko zimsko kolekcija Deborah 2006, Russian Glam Collection je navdihnil ruski glamur s poudarkom na zlati in škrlatni barvi.

Trojna senčila za veke Hi-Tech za moker ali suh nanos v dveh novih barvnih kombinacijah, East Wind Passion, dolgoobstojna rdečila za ustnice z mat učinkom 24 Ore Mat v treh novih barvnih odtenkih; Nude, Mauve in Noisette, dvojno rdečilo za lica (en mat in en sijoč odtenek), dva mini laka za nohte v zlato svetleči se beli in močno škrlatno viola barvi ter dva svinčnika za oči v odtenkih Golden Glam in Purple Glam in z modnim dodatkom.

Deborah jesenski look Russian Glam 2006 senčila in rdečilo

Deborah jesenski look 2006 Russian Glam šminka 24 Ore mat

Deborah jesenski look 2006 Russian Glam lak za nohte

Deborah jesenski look 2006 Russian Glam svinčnik za obrobo oči

 3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj