COLLISTAR
 
Collistar je ustvaril “Charme“, najbolj glamurozno paleto ličil za prihajajočo jesen in zimo. Mehke, satenaste, voljne, skoraj nebeške teksture z dodatkom transparentnih ali toplih in močnih odtenkov. Nova kolekcija ličil Collistar je poklon ženski igrivosti in zapeljivosti, tako kot so zapeljive tudi modne kreacije za prihajajoče obdobje jesen/zima.
Kot lebdenje med objestnostjo in uglajenostjo, prefinjenostjo in provokativnostjo.


Collistar jesenski look 2006 Charme 
Paleta ličil za oči in ustnice je primerna tudi za najmanjšo torbico in je na voljo v lila-vijoličnih ter jesensko rjavih odtenkih.
Priporočena MPC: 7.282,00 SIT.
 
Precious Gold and Diamond Loose Powder je svilnato žameten puder, ki vsebuje bleščeče delce, ki podarjajo sijaj koži obraza, dekolteja in celega telesa.
Priporočena MPC: 5.496,00 SIT.


Collistar Gold Diamond Loose Powder 
Silk Effect Eyeshadow je na voljo v treh novih barvnih odtenkih; marelice, čokolade ter barve grozdja.
Priporočena MPC: 2.885,00 SIT.


Collistar Silk Effect Eyeshadow 
Eye Liner Pencil Vinyl Effect so svinčniki za obrobo oči v antracitno modri ter burgundsko rjavi barvi, zaznamovani z intenzivnimi in zelo mehkimi teksturami.
Priporočena MPC: 3.298,00 SIT.
 
Tekoče rdečilo za ustnice Fluid Mirror Effect in svinčnik za obrobo ustnic Professional Lip Pencil sta na voljo v dveh novih, ujemajočih se barvnih odtenkih: sijoča kožna barva ter bleščeče roza.
Priporočena MPC: 4.613,00 SIT.


Collistar Lip Fluid Mirror Effect, Professional Lip Pencil


Linija ličil Collistar za jesen in zimo 2006 bo na voljo v mesecu oktobru.
 
 
DIOR
 
Detective Chic je paleta senčil, ki je hkrati izjemen modni dodatek. Štirje odtenki sijočih senčil so na voljo v dveh barvnih harmonijah: Beige Vibration 001 ter Pearl Reflection 002.


Dior jesenski look 2006 Detective Chic 
Lip Beautyfier Extra Shine Plumper podari ustnicam izjemen lesk ter volumen. Uporablja se lahko samostojno ali preko šminke ali glosa.
Diorshow Brow Mascara je poseben obarvan fiksirni gel, ki obrvi rahlo obarva in jih drži na svojem mestu. V odtenkih Blond in Brown z nežnim shimmrom.


Na izbiro pa imamo tudi že znane Dior izdelke v novih barvah in barvnih harmonijah: petorna senčila za veke v barvni harmoniji Stylish Move (rožnata, lila, rjavkasta in barva slive), Secret Charm (močna vijolična in živahna turkizna). Tudi eyeliner je moč dobiti v dveh novih odtenkih, in sicer Captivating Violet ter Tempo. Šminke Rouge Dior Addict so v dveh novih odtenkih Spicy Red in Vibrant Pink, Dior Addict Ultra Gloss in Dior Addict Ultra Shine tudi v štirih novih odtenkih.


 Dior Lip Beautyfier  Dior jesenski look 2006 paleta Detective Chic
 Lip Beautifier Detective Chic paleta 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj