… koga prizadeli. Dejstvo je, da na pogostost laganja, vpliva tudi to v katerem nebesnem znamenju je oseba rojena. Ljudje, rojeni v teh 4 znamenjih pogosto izberejo laž pred resnico.

1. Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Škorpijoni so znani kot zelo manipulativni in pametni ljudje, zato naj vas dejstvo, da so se znašli na vrhu seznama laganja, ne preseneča.

2. Dvojček (21. maj – 20. junij)

Dvojčki nikoli ne bodo tako dobri pri laganju kot škorpijoni, vendar jim talenta kljub temu ne manjka. Ljudje jim njihove drobne laži celo oprostijo, saj so pogosto del tiste neomajne domišljije, ki jo pri dvojčkih tako zelo ljubimo.

3. Ribi (19. februar – 20. marec)

Čeprav je oseba, rojena v znaku ribe, izjemno nežna in občutljiva duša, si pogosto ne more pomagati. Laže, da se zaščiti, saj bi jo preveč prizadelo, če bi se soočila z resnico in priznala, da je naredila nekaj narobe. Ribe natančno vedo, kako lagati, da se zaščitijo in iz vsake situacije dobijo kar hočejo.

4. Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Tehtnica je tako očarljiva, a hkrati tako zelo dobra z lažmi. Lažejo le, da se rešijo težav, velikokrat pa s svojimi lažmi zaščitijo tudi druge.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj