… je večina primerov tudi na koncu prizadeta. To so ljudje, ki ponavadi iščejo potrditev tistih, na katere se navežejo, in vso svojo energijo osredotočajo nanje. Čustveno so zelo ranljivi in v odnose zelo hitro vlagajo vse, kar premorejo. Tu so nebesna znamenja, ki so znana po tem, da se prehitro navežejo.

1. Raki

Raki se nikoli ne držijo nazaj in na koncu vedno izrazijo svoja čustva ljudem, na katere se počutijo navezane. Vedno poskrbijo, da v to eno osebo vložijo veliko svojega časa in energije in pogosto doživljajo srčne zlome. A zdi se, da jih nobena ostra lekcija ne izuči. Seveda se čustveno navežejo tudi na druge ljudi, čeprav vedo, da bodo prizadeti na koncu.

2. Device

Devica je zvesta in strastna. So občutljivi, zagnani in se prehitro zavežejo ljudem. Ko se zavežejo, se bodo na koncu potrudili, da bi se njihova oseba počutila srečno. V svoje ljudi radi vlagajo čustveno, saj mislijo, da je to edini način, da jih držijo bližje sebi.

3. Strelci

Strelci so avanturisti, ki jih ljudje zlahka ujamejo. Ves svoj čas in energijo bodo posvetili tisti osebi, do katere jim je najbolj mar, zato so na koncu skoraj vedno prizadeti. Ne zavedajo se, da druga oseba morda ne čuti enako do njih, kot oni do nje.

4. Vodnarji

V trenutku, ko nekdo nameni vodnarju nekaj pozornosti, se začne proces čustvene navezanosti. Potrjevanje iščejo od ljudi, na katere se navežejo, prav tako pa si želijo, da bi jim v celoti posvetili pozornost. Ti ljudje se na koncu počutijo izgubljene, ko druga oseba ne vrača iste mere navezanosti nazaj.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj