… velika večina ljudi komaj čaka, da uživa v romantičnem večeru s svojo drago osebo. Velik vpliv na to, kako doživljamo ljubezen in romantiko, ima tudi naš znak zodiaka. Preverite, katerim znakom astrologi letos napovedujejo najboljše in najbolj romantično valentinovo vseh časov.

Ovni: privlačni in zasanjani

Ovne čaka zabaven valentinov dan. Letos bodo imeli res srečo, saj je Venera (planet ljubezni in romantike) ravno v februarju v njihovem znaku. Še posebej srečni bodo tisti; rojeni med 30. marcem in 1. aprilom. Počutili se bodo, kot da lahko osvojijo cel svet.

Biki: samskim se obeta novo poznanstvo

Biki raje pustijo, da se življenje odvija v svojem temu in to pomeni tudi, da čakajo na pravo razmerje. Če se bo le to pokazalo na vidiku, ga bodo zagrabili z vsemi rokami. Točno to se lahko zgodi ravno na valentinovo. Zvezde jim kažejo veliko presenečenje na področju ljubezni.

Škorpijon: nova obzorja

Škorpijon bo šel iz svojih lastnih okvirjev in bo prisostvoval pri valentinovih dejavnostih. Morda bo to obljubljena večerja, ali večerni sprehod z roko v roki, čeprav to zanj res ni značilno. Ugotovil bo, kaj vse je zamujal in želel vse nadoknaditi. Če ste v razmerju s škorpijonom, ali pa ste škorpijonka vam v prihodnjih mesecih romantike ne bo manjkalo.

PREBERITE TUDI: Valentinovo – dan za majhne pozornosti

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj