… Aureliena, za katerega se je pred mesecem dni razvedelo, da naj bi bil njegov oče nihče drug kot sam bilijonar François-Henri Pinault. To niti ne bi bilo tako presenetljivo, če ne bi bil omenjeni hkrati tudi mož Salme Hayek in oče njune skoraj petletne hčerke Valentine.

linda_evangelista_sin

Foto: Getty

Linda je do sedaj sama skrbela za sina, zdaj pa se je očitno odločila, da ima tega dovolj in zahtevala preživnino – pa ne le zelo visoko preživnino, temveč kar najvišjo v zgodovini družinskega sodišča na Manhattnu. Zahtevala je namreč 46.000,00 ameriških dolarjev mesečno. Svojo zahtevo je utemeljila z navedbo, da François-Henri Pinault približno toliko vsak mesec porabi tudi za svojo hči Valentino ter da doslej ni še ničesar prispeval za svojega sina. Poleg tega naj bi Linda za Aureliena potrebovala tudi varuško 24 ur na dan in oborožene varnostnike.

Sodnik jo je vprašal, koliko zasluži in koliko ur na teden dela in Linda mu je odgovorila, da je v preteklem letu zaslužila 1,8 milijona evrov ter da je tudi na dneve, ko ne dela, zaposlena: “Na dni, ko ne delam, delam za svoj videz. Moram v telovadnico, imam lepotne tretmaje … delati moram za svojo naslednjo službo, kar počnem z vzdrževanjem svojega videza – tako kot atleti. Ko delam, delam 16 ur na dan.”

Pinault je sicer eden najvplivnejših moških v svetu mode – pod svojo taktirko ima mnoge svetovno znane modne znamke, med njimi tudi Alexander McQueen, Gucci, Stella McCartney, Balenciaga in Yves Saint Laurent. S Salmo Hayek sta se poročila na Valentinovo v Parizu, ko je bila njuna hči Valentina stara 10 mesecev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj