Na novinarski konferenci na gradu Fužine so slovenski javnosti predstavili modele serije »Black Label«, Chocolate KG800, Shine KE970, izvedenko modela Chocolate Hero KU580, in trenutno najbolj iskan mobilni aparat v Evropi – Prado LG.

LG Chocolate

Drsni mobilnik LG Chocolate navduši s senzorskimi, temperaturno občutljivimi tipkami (kot jih ima steklo keramična kuhalna plošča) in z zakritim LCD zaslonom ločljivosti 176×220 pik. Naprodaj je pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih. LG Chocolate je majhen (95x48x15,2 mm) in lahek (83g) »dizajn« mobilnik, vgrajen ima fotaparat z 1,3 milijona pik in bliskavico, zmore pa predvajati mp3 in mpeg4 datoteke. LG Chocolate je prejel veliko priznanj in nagrad, kot so na primer Red Dot Design Award in IF design Award za edinstven desijn in uporabnost, zato ne preseneča, da je aparat  le v 15-ih mesecih po vsem svetu kupilo 10 milijonov uporabnikov. V prihodnjih mesecih se bosta modelu Chocolate na prodajnih policah pridružila še modela Shine in Hero, medtem ko se model Prada trenutno uporablja le v promocijske namene.

Model Shine je zavit v ohišje iz nerjavečega jekla in s posebnim sijajem oziroma zrcalnim efektom, ena njegovih pomembnejših odlik pa je tudi »multiangle vision« tehnologija, ki omogoča pogled na prikazovalnik z različnih kotov. LG Hero je multimedijska izpeljanka modela Chocolate, je UMTS telefon, ki bo zagotovo pritegnil uporabnike, ki se ne morejo upreti številnim multimedijskim funkcijam, kot so flight funkcija, ogled video posnetkov ali fotografij v wide formatu z izjemno kakovostnim prikazovalnikom, hitremu prenosu podatkov in podobno.

5 KOMENTARJI

  1. Tegale lepotca mam že nekaj časa na uporabo v angliji…kako je ŠIK!

    In kak lep zvokec spusti, ko se tipk dotikaš!

    Ufff, le da to niso tipke, ampak gladka površina, občutljiva na dotik….kako so lepi in oh in sploh:D

  2. Andy, sanja se mi ne…tam je ful konkurenčnost pri mobitelskih ponudnikih (ne samo monopol Mobitela pri nas in potem Simobi, ki se ful trudi) in imajo v bistvu tam tako (pri tem ponudniku, kot so oni), da dobijo telefon ZASTONJ pri pogodbi z naročnino (pri nas ga seveda morš plačat). In majo fantastične telefone zastonj 2 leti z naročnino, po si pa že lahko novega zberejo. In ker majo čist preveč telefonov, mam gor jaz teg v uporabi:D

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj