LG je po uspešnih modelih LG Chocolate in LG Shine, predhodnikih tehnološko naprednih modelov iz serije Black Label, ter stilskemu LG PRADA razkril nov mobilnik, ki nadaljuje poslanstvo inovatorja v dizajnu mobilnih telefonskih aparatov. Skrivnosti glede novinca ni več, ime mu je LG Secret.

LG Mobile Secret

LG Secret (LG KF750) je mobilnik elegantne in brezčasne oblike, izdelan iz izbranih materialov, kot so karbonska vlakna in brušeno steklo. Namenjen je uporabnicam in uporabnikom s prefinjenim okusom, ki si želijo eleganten trendovski mobilni telefon. Tretji predstavnik serije Black Label je zasnovan v skladu s konceptom, poimenovanim “stil, ki traja”. Pohvali se z vgrajenim digitalnim fotoaparatom ločljivosti 5 milijonov točk v vsega 11,8 mm debelem ohišju. Zmogljiva strojna zasnova omogoča zajem, predvajanje in urejanje videa v kompresiranem formatu DivX in s hitrostjo do 120 sličic na sekundo. Med pametnimi rešitvami velja omeniti samodejno osvetlitev zaslona, ki se prilagaja svetlobi okolice, k jasnejšemu zvoku (tudi v hrupnih okoljih) pripomore vgrajena tehnologija Voice Clarity.

LG Mobile Secret

Kakovostna izdelava se opazi in občuti na vsakem detajlu – brušeno steklo dodaja pridih prestižnosti in pripomore k trdnosti aparata. Zaslon je občutljiv na dotik, uporabniku pa postreže s preglednim uporabniškim vmesnikom, ki v sebi skriva množico bogatih možnosti. LG Secret je pravi multimedijski mobilnik, saj zna predvajati glasbo (zvočne datoteke, vgrajen je tudi FM-radio) in video posnetke, odpirati dokumente pisarniškega paketa Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) … Na telefon so nameščeni tudi programi za dostop do storitev podjetja Google, kot sta elektronski poštni predal Gmail ter zemljevidi na Google Maps. Tu je še možnost ogleda video posnetkov na priljubljenem portalu YouTube. Posebno poglavje so inženirji namenili igram – v mobilnik je vgrajen poseben senzor pospeškov (deluje podobno kot žiroskop), s pomočjo katerega je igranje naloženih iger še enostavnejše – z zasukom ali premikom mobilnika v eno od smeri namreč izvedete ukaz v posamezni igri (vržete pikado, ujamete ribo, se premikate po labirintu …).

Več podrobnosti o novincu je na voljo na spletni strani http://secret.lgmobile.com/. Mobilnik bo na slovenskem trgu na voljo predvidoma konec avgusta.

www.lgmobile.com

Predstavitveni film:

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj