Svojima uspešnicama Shine in Chocolate je LG Mobile dodal dve seriji skoraj enakih, a vendarle drugačnih mobilnih telefonov Shine Gold in Chocolate White. Novinca sta namenjena uporabnikom, ki želijo svojo posebnost izraziti in poudariti prek mobilnega telefona.

LG Chocolate White je, tako kot Chocolate, tanek drsni mobilni telefon, katerega debelina ne dosega niti poldrugega centimetra. Vendar pa je tudi v tako majhnem mobilnem telefonu dovolj prostora za pregleden zaslon QVGA LCD, ki meri 2 palca (5,1 cm), predvajalnik MP3 in 128 MB vgrajen pomnilnik. Za razliko od modela Chocolate, ki s svojo odločno temno barvo vabi k užitkom kot poln okus čokolade, je model Chocolate White s svojo nežno barvo bele čokolade pisan na kožo tistim, katerih modni slog postavlja svetle barve na prvo mesto.

LG Chocolate White

LG Shine Gold se ponaša z razkošno pozlačeno površino, ki dodatno krasi elegantno obliko zmogljivega telefona LG Shine, ki je v manj kot štirih mesecih od uradnega začetka prodaje prepričal več kot 3 milijonov ponosnih lastnikov po vsem svetu. LG Shine Gold je namenjen tistim, ki radi zasijejo v zlatih odtenkih, a pri tem ne želijo zapraviti celega premoženja. Pod ekskluzivno zlato barvo uporabnike pričakuje vsa zmogljivost in oblikovna privlačnost znanega in priljubljenega mobilnega telefona LG Shine, ki je tako z novo preobleko postal tudi vabljiv primerek nakita. Pri korejskem proizvajalcu so prepričani, da bodo novinca kmalu vzljubili tako tisti, ki prisegajo na tehnologijo in funkcionalnost, kot tisti, ki postavljajo merila v trdnem, dinamičnem in neizprosnem svetu mode in življenjskega sloga.

LG Shine Gold

Oba ekskluzivna novinca bosta v Sloveniji na voljo že konec januarja, priporočena cena pa bo:

  • LG Chocolate White in LG Chocolate (LG KG800) 189 €,
  • LG Shine Gold in LG Shine (LG KE970) 299 €.

Prodajali jih bodo pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih, ker pa sta omenjeni ceni redni maloprodajni ceni, ob nakupu telefona ne bo treba sklepati naročniških vezav ali sprejeti kakršne koli druge pogodbene obveznosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj