Ob 10. obletnici delovanja priznana slovenska dermatologa prof. dr. Igor Bartenjev, dr. med. in Mirjam Rogl Butina, dr. med. razširjata ponudbo največje slovenske zasebne dermatološke ustanove. Dermatologiji Bartenjev−Rogl se je pridružil interdisciplinarni center za estetiko, kjer izkušeni plastični kirurgi, dermatologi in terapevti za kožo združujejo dolgoletne izkušnje pridobljene z delom doma in po svetu ter na enem mestu nudijo varne in učinkovite posege za želene estetske spremembe.
 
 
Dermatologija Bartenjev – Rogl po več kot 110.000 obravnavah pacientov razširja svoje področje delovanja. “Ideja, da pod eno streho združimo tako zdravstvene storitve kot estetske posege, se je porodila iz dela in izkušenj vseh vpletenih. Pogosto se pacienti na nas obračajo z vprašanji, kot so, ali je ta krema primerna zame ali tisti poseg resnično deluje,” pojasni soustanoviteljica Mirjam Rogl Butina, dr. med., specialistka dermatovenerologije.
 
Poslanstvo interdisciplinarnega centra za estetiko je združevanje znanj in izkušenj strokovnjakov iz različnih področij z namenom, da ponudi zanesljive informacije o prednostih in slabostih posameznih posegov ter, da strokovnjaki združeni v njem, pacientom na varen način pomagajo doseči spremembe, ki si jih želijo. Prof. dr. Igor Bartenjev, dr. med., specialist dermatovenerologije dodaja: “Vodita nas strokovnost in zdravniška etika, kar zagotavlja pošten odnos, ki ga pacient pričakuje in si ga zasluži.”
 
V Estetiki Bartnejev Rogl, ki se nahaja na Derčevi 35 v Ljubljani, nudijo posege, ki rešujejo ali pomagajo pri težavah, kot so od sonca in staranja spremenjeni zgornji sloj kože, akne in brazgotine, mimične in globoke gube na obrazu, upadla lica, neizrazite ustnice, drobne žilice po obrazu in telesu ter žilne spremembe, prekomerno potenje, nezaželena poraščenost ter kožne spremembe in pigmentacije. V sodelovanju s plastičnim kirurgom Petrom Zormanom je na voljo tudi širok nabor kirurških posegov za estetske korekcije obraza in telesa.
 

Foto: Marko Ocepek

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj