­­­­Outlet trgovine

So trgovine, ki ponujajo izdelke preteklih sezon po ugodnejših cenah. Preverite v svojem kraju, kje se nahajajo in v katerem letnem času so najbolje založene. V tovrstnih trgovinah boste našle vse od oblačil do čevljev, torbic in drugih dodatkov. Kot pri razprodajah bodite tudi tukaj pozorne na to, kako je izdelek zašit, ali ima kje napako ali madež od ženske, ki je oblačilo preizkušala pred vami in podobno. To vam lahko omogoči dodaten popust, same pa se boste madeža rešile z domačimi čistili. Pred večjimi razprodajami si zalogo oglejte, jo preizkusite, tako da boste na dan popustov prišle izbrano le kupiti.
Vendar bodite pozorne pri razprodajni evforiji: ne kupujte le zato, ker je poceni in vam bo na koncu kos oblačila ležal v omari! Prav tako pa je lahko poletni nakup plašča cenejša investicija.

outlet trgovine in razprodaj­

V kolikor obleke doma ne morete oprati, kot vas opozarjajo navodila za vzdrževanje, jo raje zamenjajte za takšno, ki je ne bo potrebno po vsaki uporabi nesti v čistilnico, kar ni ravno poceni.

Spletna trgovina

Vam omogoča nakup oblačil, ki jih v najožjem območju ni moč kupiti in boste tako edinstvene, na drugi strani pa vam nudijo precej nižje cene za stvari, ki jih prodajajo v trgovini. Tak nakup ne velja le za oblačila in čevlje, temveč tudi za kozmetične izdelke. Ko vas bo minil prvi strah pred tovrstnim nakupom, se morda ne boste več mogle brzdati, zato preverite limit na svoji kreditni kartici. Ker obstajajo tudi kartice, s katerimi lahko kupujete na obroke in boste ob večjih nakupih lažje dihale skozi mesec, bodite kljub vsemu disciplinirane. Ko se enkrat znajdete v krogu plačevanja na kartice, je pot iz vic prav naporna, saj je potrebno prav vse poplačati.

Že v začetni fazi pospravljanja omare boste ugotovile, da smo si za napačne nakupe krive same. Vse preveč je stvari, ki jih kupimo po napačnem navdihu, zavoljo ugodne cene, ali najdemo nekvaliteten kos, ki ga je potrebno zavreči. Nakupi naj bodo premišljeni, preverite sestavo in samo kakovost, saj boste ob kopičenju namesto nove bundice morale kupiti omaro, ki pa čez čas ne bo več zadostovala.

urejena omara­

S pravim kombiniranjem poceni nakupa in tistega malo dražjega lahko ustvarite svojevrsten slog, ki vam bo prinesel samozavest in zadovoljstvo ob pogledu na stanje na bančnem računu.

Predvsem pa drage dame, nehajmo godrnjati; vse to nas dela manj lepe, tega pa si za­gotovo ne želimo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj