Sheer Cover mineralna ličila

Kljub vsakodnevni naglici ne pozabi, da boš izzivom lažje kos, če se boš v svoji koži odlično počutila. Na srečo se vedno bolj uveljavljajo pravila enostavnega ličenja, s katerimi boš na preprost način izgledala čudovito tudi ti.

Katere običajne zapovedi lahko prekršim in prihranim čas?

  1. Pred nanašanjem šminke moram obrobiti ustnice. Ne: najnovejše šminke so zelo obstojne in se nanašajo kar s prsti, brez uporabe črtal.
  2. Pred nanosom maskare si moram najprej zavihati trepalnice. Ne: trepalnice lahko ukriviš že samo s skrbno izbrano kvalitetno maskaro.
  3. Ličila lahko nanašam le na podlago iz tekočega pudra. Ne: sedaj je “in” naravna polt, na katero nanašaš ostala ličila.

Še vedno pa velja pravilo: “Manj je več”. Zato ne spreglej revolucionarnega izdelka za lepo kožo Sheer Cover, ki ti bo hitro pomagal do popolnega in naravnega videza.

Sheer Cover - prej in potem­
Sheer Cover - prej in potem
Sheer Cover – prej in potem
Sheer Cover – prej in potem­

Sheer Cover: do fantastičnega izgleda v samo 15 minutah!

  • Ekskluzivna formula Sheer Cover vsebuje 100% naravne minerale, ki negujejo ­kožo.
  • Minerali se zlijejo z olji v koži, odbijajo svetlobo od nepravilnosti ter jih tako popolnoma prekrijejo. Potrebuješ zelo malo pudra in časa.
  • Pigmenti se ujamejo s tonom polti in ustvarijo zdrav, sijoč ter brezhiben videz.
  • Dodani rastlinski izvlečki pomirjajo kožo in varujejo pred UV-žarki, antioksidanti pa ščitijo pred staranjem. Koža bo pomlajena v nekaj sekundah!
Sheer Cover mineralna ličila

Želiš hitro izgledati čudovito in sveže? Odloči se za svoj Sheer Cover. Več informacij o 90-dnevnem paketu ličil dobiš tukaj!

3 KOMENTARJI

  1. Glih sem pred kratkim iskala temo o sheer cover v forumu, so me prav zanimali ti izdelki. In so komentirali, da puder in korektor glih sestavinsko nista ne vem ka… celo naj bi bil korektor komedogen. Tk da sem si tkoj premislila za nakup.

  2. Ja meni se tud zdi škoda ker ne moreš naročati posamezno…vse skupaj se mi zdi pa malce predrago..pa tud glede odtenkov nevem ravno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj