Leonardo DiCaprio slovi po tem, da si že več kot dve desetletji izbira partnerke, stare nekaj nad dvajset let, čeprav jih sam šteje že več kot dvakrat toliko. Zelo redno jih tudi menja, saj še nobeno razmerje ni trajalo več kot dve leti. Mnogi mu očitajo čustveno nedostopnost tako zaradi toliko mlajših izbrank kot tudi tega, da nikoli nima resnejšega, trajnejšega in globljega razmerja.

Njegova najnovejša, Camila Morrone, ki počasi postaja znana s svojo vlogo v neodvisnem filmu Mickey and the Bear, je spregovorila o svojem odnosu s hollywoodskim lomilcem src, češ, da je njuna kar 23-letna razlika v starosti ne moti. “Mislim, da se lahko vsakdo dobiva s komerkoli se želi.”

Manekenka in novopečena igralka, pravi, da je razlika v letih ne moti. “V Hollywoodu – in v zgodovini sveta – je toliko razmerij, kjer obstaja velika razlika v letih,” je povedala.

Kljub temu pa komaj čaka čase, ko se bo v medijih začela pojavljati zaradi lastnih uspehov, dela in talenta in ne ker je dekle hollywoodskega zvezdnika. “Zdi se mi, da več ljudi, kot vidi film, bolj dobivam identiteto izven tega razmerja. Kar je frustrirajoče, ker menim, da moraš v vsakem primeru imeti identiteto izven tega, s kom se dobivaš.”

Parček je bil prvič opažen skupaj januarja 2018 v Aspenu v Koloradu, od takrat naprej pa ju videvajo po celem svetu. Vir, ki srečuje parček, pravi, da “sta videti zelo resna in zagotovo ne gre za površinsko razmerje, saj Camila veliko časa preživi pri njemu.” A glede na igralčev sloves poznavalci dvomijo, da je ta odnos kakorkoli drugačen od desetine prejšnjih.

PREBERITE TUDI: Moški, ki je Leonardu DiCapriu preprečil vlogo v seriji Baywatch

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj