Leonardo DiCaprio se je pred kratkim po štirih letih razšel s partnerko Camilo Morrone – in kot se za glavnega hollywoodskega lomilca src spodobi, je seveda že v lovu za novo.

In to ni nihče drug kot slavna 27-letna supermanekenka Gigi Hadid. Paparaci so ji zasačili, kako se družita v New Yorku. “Spoznavata se,” je povedal eden od notranjih virov in dodal, da par še ne “hodi na zmenke”.

“Leo vsekakor zasleduje Gigi,” pravi drug vir.

Tretji vir dodaja: “Videli so ju, kako se družita s skupinami ljudi. Od njegovega razhoda je minilo le nekaj tednov. Od takrat se druži s prijatelji in družino.”

DiCapria so po razhodu fotografirali, kako preživlja čas v New Yorku, kjer Gigi živi s hčerko Khai, ki jo ima z bivšim Zaynom Malikom.

Hadid in Zayn Malik sta septembra 2020 dobila svojega prvega otroka. Razšla sta se oktobra naslednje leto po domnevnem prepiru s taščo Yolando Hadid, o kateri vedo nešteti viri povedati, da je še precej hujši ‘mommager’ kot Kris Jenner; hčerkama menda ne dovoli nikakršnega zasebnega življenja in ju ima še vedno skrbno pod nadzorom. Zato se nobeno njuno razmerje dolgoročno ne obnese – vmes poseže mama Jolanda.

Bomo videli, kako se bo razvijalo med Leonardom in Gigi: ali bo zveze konec, ker se bo Leonardo naveličal, kot se ponavadi; ali ker bo za to poskrbela ‘mommager’ Jolanda, kot ponavadi pri Gigi.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj