Sprehodila se je po modni pisti oblikovalke Donatella Versace – in oblikovalka ni razočarala. “Manekenke so kot igralke, dizajnom prinesejo življenje – tako kot igralci predstavijo nek lik v filmu. Med snemanjem te revije sem videla, kako zelo pomembno je, da se da manekenkam čas, da začutijo oblačila, ki jih nosijo na pisti,” je povedala.

“Čeprav živimo v digitalni dobi, kjer je vse treba takoj, je ta čas potreben, da se vzpostavi iskrena intimna povezava. Tako meni izgledata sedanjost in prihodnost.”

Gigi Hadid je tako odprla modno revijo za jesen/zimo 2021 in tako otvorila svojo vrnitev s porodniškega dopusta. Pred tem so jo videli na ulicah Milana, kjer se je sprehajala s svojo sestro Bello in manekenko Irino Shayk, ki sta prav tako nastopili na modni reviji.

Gigi Hadid je najprej nosila povsem črn outfit, ki je bil popestren z živahno modro-rdečo torbico, za makeup pa je nosila intenziven črn eyeliner. Za to priložnost pa je imela svoje dolge blond lase pobarvane v živo bakren odtenek. Povsem drugačen videz, kot smo ga sicer vajeni od manekenke, a nedvomno dobrodošla in zanimiva sprememba.

PREBERITE TUDI: Gigi Hadid delila nekaj še nikoli objavljenih fotografij iz časa svoje nosečnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj