Še nekaj dni časa imate, da se prijavite na dogodek, ki bo 19. in 20. oktobra 2023, ter prisluhnete izvrstnim govorcem.

Kako komunicirati v letu 2024?

Na glavnem odru bo novinarka Petra Kovič gostila okroglo mizo o tem, kako komunicirati v letu 2024. V poplavi vsebin je oglaševalcem vse težje prodreti na površje, zato je bistvenega pomena, da najdejo nove poti in načine komuniciranja, ki bodo pritegnili ljudi. Odločilna je dinamična komunikacija, ki odpira prostor za dialog in vključevanje potrošnikov. O tem bodo razpravljali Iva Đurković, direktorica agencij Luna\TBWA in OMD, Gregor Firbas, izvršni direktor agencije Futura DDB, in Jernej Smisl, direktor za korporativno svetovanje v skupini Pristop.

Od manipulacije do moči zgodb

Tudi dogajanje na »deep dive« odru bo izjemno pestro in poučno. O tem, da ima manipulacija lahko več obrazov, bo govoril dr. Janez Mekinc, izredni profesor na Univerzi na Primorskem, specialist za uporabno etiko in coaching vodij. Osvetlil bo manipulacijo na temelju poznavanja vrednostnega sistema sogovornika, skupine ali družbe.

Mag. Aleksandra Brank, svetovalka za celostno izkušnjo strank in strateški marketing, bo izpostavila spregledane paradokse izkušnje strank in njeno upravljanje s pomočjo umetne inteligence. UI namreč omogoča podjetjam, da prepoznajo zapletene vzorce, boleče točke in priložnosti za izboljšave.

Dr. Andrej Pompe, partner in strateg v skupini Formitas, pa bo tudi s pomočjo privlačnih zgodb ponazoril moč pripovedovanja. Dotaknil se bo bistva zgodbe in njenega pripovedovanja ter poudaril pomen čustvene konverzacije.

Prijavi se na SEMPL

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj