Rek ‘trmast kot bik’ ne obstaja zaman. Prav trma je ena izmed negativnih lastnosti ljudi, rojenih v tem znamenju. A včasih bika sodimo prehitro, kljub nekaj negativnim lastnostim (ki jih imamo vsi, ne glede na svoje nebesno znamenje), so biki zelo dobrosrčni in jih je prijetno imeti ob sebi. Preberite si še druge lastnosti in se prepričajte v naše besede.

Za najboljšega prijatelja izberite bika

Bik vas nikoli ne bo pustil na cedilu, saj sta zvestoba in zaupanje pri njemu sveta. Čeprav od začetka potrebuje nekaj časa, da začne popolnoma zaupati ljudem, bo potem, ko zaupanje vzpostavi, postal najboljši prijatelj. Vedno vam bo pomagal, če vam bo le lahko.

Ne kritizirajte jih po nepotrebnem

Biki so, kot že omenjeno, zelo trmasti ljudje, hkrati pa tudi zelo uporni. Težko sprejmejo kritiko in tudi kompromisov ni najlažje delati. Potrudite se, da jih ne razjezite, kadar to ni potrebno. Ne bo vam všeč njihova reakcija.

Znajo uživati

Biki veljajo za ekstremne uživače, ki znajo tudi prelagati stvari na jutri, če se res ne mudi. So gurmani in se s težavo odpovedo dobri hrani in pijači. Odlično se znajdejo tudi v kuhinji, zato je življenje z bikom prava poslastica (dobesedno).

Ne marajo sprememb

Biki ne marajo sprememb, zelo radi odlašajo in čakajo, prav tako ne marajo tveganj. Všeč jim je rutina in da so stvari vedno enake, a žal je v življenju edina stalnica sprememba, zato velikokrat občutijo tesnobo in zaskrbljenost.

Veliko srce

Biki imajo ogromno srce, so dobrosrčni, prijazni, vedno pripravljeni pomagati, produktivni, organizirani, zato je vedno dobro imeti prijatelja v tem nebesnem znaku, saj vam bo vedno stal ob strani, tudi v največjih težavah.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj